Pet pekmeza, maslaca i ulja za bolje tamnjenje

Pet pekmeza, maslaca i ulja za
bolje tamnjenje

@rocky_barnes

Volite li preplanuli ten i u stalnoj ste potrazi za proizvodom koji će vam omogućiti pojačani učinak kod sunčanja, danas dobimo top pet marmelada, ali i ulja te maslaca s kojima možete ostvariti intenzivnije tamnjenje kože.

Afrodita ima neodoljivu marmeladu u sklopu svoje Sun Care liniju, koja pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena. Dok djeluje, njena dragocjena prirodna ulja bogato njeguju i vlaže kožu, a glavni sastojak je ulje mrkve. S druge strane, tu je i naša Biobaza s kraljevskim pekmezom. Ime podrazumijeva 100% prirodnu, inovativnu formulu za brzo postizanje ujednačenog, prirodno-brončanog tena. Pekmez je obogaćen ekstraktom «crne kraljice» – ljubičaste mrkve, riznicom anotcijaninima i beta-karotenom, snažnog antioksidativnog djelovanja. Ulje masline, nevena i oraha te vitamin E u formuli brinu za zaštitu kože od isušivanja i prijevremenog starenja.

18838955_1330726693648109_2152924776799187504_n

I Olival ima svoj adut za ljeto 2019. Riječ je o SUPER Mrkva zlatnom ulju za ubrzano tamnjenje, a epitet hit proizvoda dobio je jer naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je uljima masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču ubrzano tamnjenje bez osjećaja mašćenje. Dodatan je plus što ulje sadrži čestice zlatnog sjaja koje naglašavaju preplanulost.

Ono što svakako vrijedi napomenuti kada je riječ o marmeladama i maslacima za ubrzano tamnjenje, jest to da uglavnom ne sadrže zaštitni faktor i ne predstavljaju zaštitu od sunca i štetnih UV zraka. Zato se ni ne preporučaju osobama svijetle puti niti djeci. No, ako želite koži dati mali boost po pitanju boje i u kraćem vremenu dobiti preplanuli ten, isprobajte jedan od ovih neodoljivih proizvoda. Ili se pouzdajte u već tradicionalno maslinovo ulje – izbor je na vama.

Top 5 marmelada za bolje tamnjenje:

Olival Super Mrkva suho ulje za ubrzano tamnjenje
Bronzao au Cacao Extra Dark maslac za tijelo
Bronzao au Cacao Extra Dark maslac za tijelo

Foto: Instagram, Afrodita, Collistar, Biobaza, Douglas

Učitati još
Zatvori