Simpatično i učinkovito rješenje za prištiće

Simpatično i učinkovito
rješenje za prištiće

Naljepnice za prištiće

Bliži vam se neko važno događanje, a na licu ste taman primijetili prištić ili aknu u nastanku? Prije nego počnete paničariti, mogli biste razmisliti o tome kako tu crvenu i upaljenu izbočinu na koži svesti na minimum. Istim izazovom u ime svih nas pozabavio se beauty brend Peace Out Skincare. On je ovih dana na kozmetičku scenu donio novitet u vidu brzog fiksa za prištiće s kojima se niste imali namjeru susresti.

peaceoutacne3

Naljepnice za prištiće

Peace Out Acne, malena je kutijica koja vam stane i u torbicu, a koja iznutra krije 20 moćnih naljepnica. Te malene točkice moćne su utoliko što su natopljene moćnim sastojcima. Salicilna kiselina, vitamin A i aloe vera, zajedno djeluju kako bi reducirali crvenilo, njegovu širinu i neugodnu bol. Salicilna kiselina pritom se ‘bori’ s bakterijama, vitamin A ubrzava proces zacijeljenja kože, a aloe vera umiruje upaljenu i crvenu kožu.

Peace Out Acne

Ove istovremeno zabavne i funkcionalne naljepnice jednostavne su za korištenje i dolaze u obliku malih kružića. Sve što morate napraviti je očistiti lice prije spavanja, na razbuktali prištić ili aknu staviti naljepnicu i ostaviti ju da djeluje preko noći. Barem šest sati njena nošenja preporučuje se za najbolje rezultate i zato je aplikacija uoči spavanja najbolje rješenje. O Peace Out Acne naljepnicama trenutno bruje svi mediji, pa iako su zasad planirane samo u Sephori, nema sumnje da će se uskoro moći proći i na drugim inozemnim web shopovima. U prodaju dolaze 28. srpnja, a sve vezano uz brend pratiti možete na njihovom Instagramu.

peaceoutacne4

Foto: Peace Out Acne
Učitati još
Zatvori