Novo rješenje za ‘bad hair day’

Novo rješenje za ‘bad
hair day’

Kada je riječ o beauty čarobnjacima koji su pojednostavili naše živote i vrlo brzo postali sastavni dio naših kupaonica, nemoguće je ne spomenuti suhe šampone. O nekim favoritima iz tog segmenta svijeta ljepote već smo vam pisali, kao i o The Rush Brush suhom šamponu koji je krajem 2016. bio veliki hit, a novost koja će se svidjeti mnogima sada dolazi u obliku suhog šampona omiljene frizerske stilistice poznatih i slavnih, Jen Atkin.

Frizerska stilistica u čije ruke svi žele doći, već je godinama osoba od povjerenja Cindy Crawford, Chrissy Teigen, Joan Smalls, Gigi i Belle Hadid te svih članica obitelji Kardashian, a paralelno s radom za njih pokrenula je vlastitu liniju proizvoda za njegu i styling kose – OUAI Haircare. U ponudi su svi oni proizvodi koji olakšavaju dnevnu rutinu, stvoreni za žene koje imaju samo 15 minuta na raspolaganju, a žele izgledati savršeno, kao da su se spremale dva sata.

Suhi šampon OUAI 2

Ova novost brenda OUAI to će im sigurno omogućiti, a novi suhi šampon dolazi u teksturi pjene i prema riječima onih koji su ga isprobali djeluje poput magične gumice na prljavoj kosi. Osim po teksturi, ovaj suhi šampon jedinstven je i po tome što ne kamuflira samo prljavštinu do idućeg pranja, već i moćnim česticama povlači nečistoću i nataložene proizvode za njegu i styling iz kose. A sve to dok istovremeno pantenolom njeguje kosu, ostavljajući za sobom zdravi sjaj, za razliku od puderastog finiša na koji smo inače navikli.

Not only the founder, but also a client. the Dry Shampoo Foam drops 1.13.17 @theouai Preorder on theouai.com

A video posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on

Ouai Dry Shampoo Foam u Americi se počinje prodavati 13. siječnja, a u Europu stiže ove veljače i moći će se nabaviti u web shopovima poput Net-a-Portera.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori