Zbogom nepravilnostima: Ova BB krema pokriva čak i akne!
Zbogom nepravilnostima: Ova BB krema pokriva čak i akne!

Zbogom nepravilnostima: Ova BB krema
pokriva čak i akne!

Prema istraživanjima, koža sklona iritacijama, mrljicama i aknama više ne spada u rijetke problematične kože, već su posljednjih nekoliko godina svakodnevica ne samo tinejdžera već i odraslih. Radi užurbanog životnog stila, povećana doza stresa igra itekako veliku ulogu na naše psiho-fizičko stanje, koje može utjecati i na zdrav balans hormona i tako pridonijeti stvaranju akni.

Akne kao dio nove svakodnevice

Moderne akne više nisu objašnjive samo kao određeni tip kože, već su dio šireg problema povezanog sa životnim navikama koje uključuju kvalitetu (i količinu!) sna, tip prehrane, mogućnost kontrole stresa, pa i fizičke agresore poput neadekvatnog korištenja i kombiniranja kozmetike pa sve do nošenja maski. Nažalost, skoro uvijek kao posljedicu bilježimo pad samopouzdanja i povlačenje u sebe – te veću posvećenost korištenju makeupa.

BB krema kao rješenje

Iako makeup uvelike može pomoći sa samopouzdanjem, određene nepravilnosti je teže sakriti pa se najčešće okrećemo prema izrazito otpornim i pokrivnim mat puderima, koji bez adekvatne skincare rutine mogu samo pogoršati problem. Iz toga razloga, optimalno bi bilo uložiti u kvalitetne proizvode za njegu kože i što jednostavniju toniranu kremu. Međutim, svatko s aknama zaključit će isto: tonirane kreme naprosto nisu dovoljno pokrivne za sakriti nepravilnosti. Ipak, francusko-korejski brend Erborian nudi revolucionarnu BB kremu koja u potpunosti pokriva prištića i mrljice – pritom i popravljajući izgled i stanje kože kroz učestalo nošenje.

Ovo je SUPER BB krema!

Super BB krema baš poput originalnih Erborianovih krema sadrži ekstrakt ljekovitog bijelog ginsenga kao zvijezdu-sastojak, uz dodatak fermentiranog cvijeta ginsenga za dodatan anti-upalni boost i poticanje obnavljanja kože. Uz to, formula sadrži i 4% niacinamida, poznatog po jačanju kožne barijere i uklanjanju mrljica. Ova BB krema je iznimno hidratantna i umirujuća, no garantira blijeđenje mrljica te mirniji ten s manje upala i teksture. Uz to, sadrži i mineralne UV filtere koji osjetljive i problematične kože ne iritiraju i ne čepe, sa zaštitom 20.

S makeup strane vrijedi reći kako je ovo proizvod iznimno velike pokrivne moći, koji i dalje uspijeva zadržati prirodan izgled kože i ima lijepu dugotrajnost. Dostupna je u tri nijanse, „clair“, „nude“ i „doré“, što im omogućuje nošenje na različitim tonovima koža.

Želite li poraditi na izgledu vaše kože, a pritom se nastaviti osjećati samopouzdano, Erborianova Super BB krema je doista fantastičan izbor za vas.

Sve Erborian proizvode pronađite na njihovoj web stranici, a sve do 26. lipnja uživajte u kupnji uz 10% popusta te u mini pakiranju kreme na poklon uz svaku web kupnju.

Foto: Erborian, Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori