Kako do osmijeha koji ćete ponosno pokazivati

Kako do osmijeha koji ćete
ponosno pokazivati

Poliklinika Štimac ljuskice za zube

Jelena Perić

Ubrzanim  načinom života, svakodnevno se susrećemo s mnogim ljudima koji nas, voljeli mi to ili ne, prvenstveno prosuđuju prema našem izgledu. Nije tajna kako lijep osmijeh i zubi otvaraju mnoga vrata, te kako pod pritiskom javnosti mnogi i skrivaju svoj osmijeh. Zahvaljujući današnjim dostignućima u stomatologiji općenito, ali i estetskoj stomatologiji, svoj osmijeh možete uljepšati lakše nego ikad.

Ljuskice za zube – Hollywoodski osmijeh u samo nekoliko dana

Najnoviji, a ujedno i najveći trend kada govorimo o estetskoj stomatologiji svakako su ljuskice za zube. Nije tajna da ih cijeli svijet obožava te da se upravo one kriju iza takozvanog “Hollywoodskog osmijeha” koji nose mnogi poznati. I poznata hrvatska blogerica Jelena Perić svoj je osmijeh uljepšala ljuskicama u Štimac centru dentalne medicine.

Što su ljuskice za zube?

Jednostavno rečeno, ljuskice za zube trajan su protetski nadomjestak za zube, u obliku tanke ljuske koja se trajno postavlja na prednju površinu zuba čime u potpunosti prekriva staro stanje zuba. Vrlo bitno je naglasiti kako se ljuskice za zube stavljaju na isključivo prirodne i zdrave zube koji se minimalno bruse kako bi se postigla vrhunska estetika i funkcionalnost.

Poliklinika Štimac ljuskice za zube

Zašto odabrati ljuskice kada želite estetski poboljšati svoj osmijeh?

Ljuskice za zube imaju mnoge prednosti, a najveća im je svakako brzina izrade i visoka estetika. U Štimac centru dentalne medicine u svega 2 do 3 dolaska moguće je kreirati  potpuno novi osmijeh. Interni laboratorij koji pomoću najmodernije CAD-CAM tehnologije omogućuje brzu izradu s minimalnom mogućnošću pogreške također omogućuje i brzu komunikaciju doktora i tehničara i time odgovara na sve zahtjeve pacijenta.

Osim brzine izrade, ljuskice daju izuzetno prirodan izgled iz razloga što staklo keramika od koje se izrađuju imitira caklinu prirodnog zuba i reflektira svjetlo na isti način, one ne tamne i ne mijenjaju boju, a uz to sve su i  najnježniji zahvat za zubno meso jer nema upala i povlačenja zubnog mesa.

Kako znati jeste li kandidat za ljuskice i kako odabrati pravi oblik i boju novog osmijeha?

Kako biste bili sigurni jesu li ljuskice pravo rješenje, najbolje je posjetiti stomatologa koji će vam moći reći vaše dentalno stanje i koji tretmani bi bili najbolji. U Štimac centru dentalne medicine informaciju o tome jeste li kandidat za ugradnju ljuskice možete dobiti već na prvom pregledu gdje će vam se na temelju dijagnostičkih metoda vrhunskih stručnjaka napraviti detaljna ponuda za terapiju, ljuskicama ili nekim drugim tretmanima.

poliklinika-stimac-1

U slučaju da se odlučite krenuti u terapiju, doktori i tehničari specijalizirani za ovu vrstu usluge, ovisno o karakteru i boji vaših trenutnih zubi te linijama lica, odlučit će koji je pravi oblik ljuskice koji će uljepšati vaš osmijeh. Više ne trebate otići u Hollywood kako biste iskusili ljepotu hollywoodskog osmijeha!

Više informacija o samom tretmanu možete saznati ovdje, ili kontaktirajte stručnjake koji će znati odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Tekst: Štimac centar dentalne medicine

Učitati još
Zatvori