Nove deo kreme iz Olivala

Nove deo kreme iz Olivala

olival deo

Proljeće nam osim lijepog vremena donosi i obilje nove, kreativne energije iz koje proizlazi i nova linija Natural deo krema iz Olivala, koji već 23 godine opravdano nosi kultni status hrvatskog proizvođača prirodne kozmetike. Olivalova prirodna kozmetika u svim svojim formulacijama svjesno ne koristi štetne tvari koje narušavaju fiziološki status i pH vrijednost kože te izbjegava štetan utjecaj na okolinu.

olival deo

Natural deo kreme 100% su prirodne te pogodne i za najosjetljiviju kožu, jer ne sadrže potencijalne iritante poput alkohola, konzervansa, parabena, aluminija, sintetskih mirisa i boja, a prirodni sastav potvrđen je NATRUE certifikatom. Ova linija deo krema svojevrsni je povratak tradiciji, što je uz primjenu modernih saznanja i istraživanja, konstantna Olivalova nit vodilja u izradi formulacija.

olival deo

Eterična ulja djeluju antibakterijski, koži daju ugodan miris, a dugotrajnost i produženi učinak djelovanja osigurava uljna podloga: karite maslac i kokosovo ulje. Prednost ove formulacije je istovremeno dezodoriranje, njega i hidratizacija kože tijekom cijelog dana. Pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Mogu ih koristiti i djeca kod pojačanih fizičkih aktivnosti i ulaska u pubertet. Olival Natural deo kreme se uz pomoć specijalno oblikovane tube nanose u tankom sloju na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Osim što upijaju vlagu i ublažavaju kiselkasti neugodni miris nastao pojačanim znojenjem, ove pomno usklađene i ispitane formulacije ne remete prirodnu funkciju kože i ne zatvaraju pore.

olival deo

olival deo

olival deo

Više informacija potražite na stranici Olival.hr.

Učitati još
Zatvori