Isprobajte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće

Isprobajte prvi balzam za usne s
dnevnom dozom sreće

Oh Yeahh! balzam za usne

Dani su nam stresni, ne samo zbog velikih problema već i zbog brojnih sitnih briga, odgovornosti, očekivanja s kojima se suočavamo svaki dan. Iz tog razloga trebamo tražiti mali trenutak sreće – prvi korak do toga da se osjećamo dobro je da i izgledamo dobro. Na milanskom The Happiness Institute (Institutu sreće) vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

Oh Yeahh! balzam za usne

OH YEAHH! balzam za usne s dozom sreće

Prvi od proizvoda The Happiness Institute-a je OH YEAHH! balzam, jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC – The happiness boosting complex – formula za poboljšanje raspoloženja. Kako djeluje? OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. “hormona sreće”, svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja.

Oh Yeahh! balzam za usne

OH YEAHH! balzam za usne potražite u ljekarnama i biljnim drogerijama, a popis prodajnih mjesta možete pronaći na službenoj stranici i Facebooku.

Učitati još
Zatvori