Svakih 7 sekundi proda se bočica ovog anti-age seruma
Svakih 7 sekundi proda se bočica ovog anti-age seruma

Svakih 7 sekundi proda se bočica
ovog anti-age seruma

Kada govorimo o najboljim proizvodima koji usporavaju pojavu prvih znakova starenja, najčešće nam prvo na pamet padnu proizvodi koji su obogaćeni SPF-om, retinolom i vitaminom C. Iako nema sumnje u to da su ta tri moćna sastojka vrhunski ‘čuvari’ mladosti, važno je spomenuti da su to najčešće proizvodi koji mogu biti iritirajući za neke tipove kože. Stoga, koliko god su proizvodi obogaćeni SPF-om, retinolom i vitaminom C holy grail proizvodi, većina nas žudi za proizvodom koji je lagan i prilagođen svakodnevnoj rutini.

Jedan od takvih proizvoda je i Shiseido Ultimune Power-Infusing Concentrate. Ovaj serum ne sadrži retinol, SPF, kao ni vitamin C, no drži kao jedan od najboljih sastojaka protiv starenja na tržištu danas. To dokazuje činjenica da se jedna bočica ovog seruma proda svakih sedam sekundi diljem svijeta, a osim impresivne prodaje ovaj serum osvojio je i preko 200 nagrada.

Serum čija se moć krije u ImuGenerationRed tehnologiji

Shiseido Power-Infusing Concentrate nedavno je preformuliran i Ultimune verzija sada sadrži novu ImuGenerationRed tehnologiju. Poboljšana verzija ovog seruma aktivno utječe na jačanje prirodne sposobnosti kože da se brani od raznih stresora. Također, pomaže u borbi protiv unutarnjih i vanjskih čimbenika koji mogu naštetiti zdravlju kože i ubrzati proces starenja. Rezultati korištenja ovog seruma uključuju sretnu, puniju i mladolikiju kožu. Njegova tekstura je lagana i svilenkasta što čini ovaj serum odličnom podlogom za vašu omiljenu kremu. Shiseido Ultimune Power-Infusing Concentrate štiti kožu od znakova starenja, ali održava zdrav izgled i mladenački sjaj kože.

Ovaj serum odlična je opcija za sve koji žele održati svoj mladenački izgled, a sada je pravo vrijeme da ga kupite s obzirom na to da je na sniženju. Shiseido Ultimune Power-Infusing Concentrate možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram (@josefineabildgaard, @katebroadhurstbeauty)

Učitati još
Zatvori