Drogerijski ‘cushion compact’ puder

Drogerijski ‘cushion
compact’ puder

Maybelline Dream Cushion

Na posljednjem Tjednu mode u New Yorku, make up artisti kozmetičkog brenda Maybelline dali su mali ‘sneak peek’ novog hit pudera koji je ovih dana stigao, ili tek stiže, na tržišta gdje je zastupljena Maybelline kozetika. Čim ga vidite, bit će vam jasno da je inspiriran ‘cushion compact’ podlogom, koja je stigla iz korejske beauty rutine i prošle godine na zapadu postala apsolutna senzacija.

Svoje ‘cushion compacte’ prvo su izbacile neke high end beauty kuće poput Diora i Estee Lauder, a nakon njih ove su inovativne pudere počeli predstavljati i drogerijski brendovi. Sada je svoj prvi ‘cushion compact’ lansirao i Maybelline i nazvao ga Dream Cushion.

Njegov princip je već poznat – u maloj i praktičnoj kutijici koju ćete moći ponijeti baš svugdje sa sobom, krije se tekuća podloga s jastučićem koji je aplikator. Ova Maybellineova ima srednju prekrivnu moć (može se dodatno nadograđivati) i ujednačava ten, a koži daje onaj besprijekoran, svjež dojam i zdravi sjaj. Lagane je teksture, vrlo se jednostavno nanosi i blenda, uspješno prekriva nesavršenosti na koži i ostavlja prirodan dojam – sve ono što bismo i sami tražili u svojoj idealnoj podlozi. Urednice i blogerice koje su je isprobale, ističu sve navedeno kao njezine najveće vrline, a Dream Cushion odlična je prilika da po pristupačnoj cijeni isprobate ovaj beauty trend o kojem svi pričaju.

Maybelline Dream Cushion3

Foto: Maybelline, Instagram

Učitati još
Zatvori