Vaše usne i nokti uvijek će biti savršeni uz ove proizvode

Vaše usne i nokti uvijek će biti
savršeni uz ove proizvode

ADDICT_GEL_LACQUER_17_07D_IT_SHADE

Otkako je u 2001. predstavljen prvi Dior Addict ‘prevrnuti’ ruž za usne, mnoge žene pronašle su novi favorit iz svijeta ljepote, koji ih je osvojio ne samo zavodljivom bojom, već i revolucionarnim sjajnim efektima. Danas svjetski poznata i uspješna kuća Dior Beauty otvara novu sagu, koja s novim Dior Addict proizvodima cilja na cool mladu publiku.

Proizvodima Dior Addict Lipstick i Dior Addict Ultra-Gloss, sada se pridružuje i Dior Addict Lacquer Stick, prvi make up stick za usne lak efekta koji je ova kuća lansirala na tržište, a koji je nastao u rukama kreativnog direktora Diorova make upa, Petera Philipsa. Riječ je o beauty hibridu – na pola laku, na pola ružu za usne, koji revolucionizira boju, transformirajući ju u lakirani, a opet vrlo nosivi sjaj na usnama. Visoko pigmentirana formula zadovoljit će i najzahtjevnije ukuse, baš kao i nevjerojatno širok raspon nijansi u kojima Dior Addict Lacquer Stick dolazi.

ADDICT_GEL_LACQUER_17_03E_CROP_MOOD_SOLO

Boje u kojima ovaj stick za usne dolazi podijeljene su u četiri kategorije: Pastel, Neon, Classic i Wild, a ukupno se radi o gotovo 20 nijansi, od romantičnih i nježnih do dramatičnih i dubokih. Ukratko, ova kolekcija nudi za svakoga ponešto. Osim boja, vrijedi spomenuti i glatku teksturu i sjaj koji su karakteristični za lakove za usne, kao i činjenicu da se vrlo lako nanosi. Dior Addict Lacquer Stick lagan je na usnama i nimalo ih ne opterećuje pa ćete ponekad imati osjećaj kao da na usnama nemate ništa, dok će istovremeno pomno promišljena formula trajati šest sati.

ADDICT_GEL_LACQUER_17_05F_IT_SHADE_TEXTURE

Za ovu novu generaciju lakova za usne, Peter Philips osmislio je formulu koja u jedno spaja dekorativnu i njegujuću funkciju te je htio svijetu predstaviti ruž koji će istovremeno biti hidratantan i njegovati usne poput balzama, dok će s druge strane usnama pružati intenzivnu boju i sjaj.

ADDICT_GEL_LACQUER_17_06_1C_IT_SHADES_VERNIS

Kolekciju ruževa naposljetku prati i kolekcija lakova za nokte, a kada je riječ o njima, Dior Vernisu gotovo da ni nema premca. Upravo zato on je uparen s Dior Addict Lacquer stickom za usne i čini make up duo s kojim ćete ovog proljeća u svakom trenu imati savršene nokte i usne. Ova kolekcija lakova donosi četiri ‘it’ nijanse inspirirane kalifornijskim stilom, a one se redom zovu Tease, Diabolo, Turn Me Dior i Sauvage.

Dior

Dior Vernis

Dior2

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori