Novi bob za 2017. godinu

Novi bob za 2017. godinu

2016. godinu obilježile su dvije trendi frizure koje su preplavile crvene tepihe diljem svijeta, kao i društvene mreže. Prva je bila bob, a druga zapravo varijacija na temu poznata kao lob, odnosno ‘long bob’. Ako ste u novoj godini spremni prihvatiti neki novi trend, možda ćete na njega ipak morati pričekati, jer već prvi dani 2017. pokazali su nam kako će bobovi (i lobovi) i dalje vladati. Doduše, u nešto drugačijem izdanju.

Kao najpoželjnija frizura 2017. godine, polako se profilira bob s gustim šiškama, kojeg već nekoliko dana intenzivno susrećemo na Instagram fotografijama poznatih blogerica. Podjednako ga biraju i plavuše i brinete, a bob duljina najčešće se nosi s ravno odrezanim šiškama punima gustoće.

Ono zbog čega je ova frizura toliko privlačna je zbog niza načina na koje se može nositi. Primjerice, bob može biti potpuno ravan, može biti blago valovit ili se pramenovi mogu razbarušiti kako bi se dobila tekstura i onaj cool dojam kao da smo upravo ustali iz kreveta. Visoko stiliziran ili sasvim nonšalantan, bob sa šiškama uskoro će postati hit, a strepite li od kraće duljine kose, uvijek možete isprobati njegovu alternativu – lob sa šiškama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori