Niveini proizvodi za mladenački ten

Nakon lansiranja uspješne Cellular Anti-Age linije proizvoda, Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora predstavljanjem Cellular Perfect Skin linije koja u potpunosti odgovara potrebama modernih žena čija je želja mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak.

Nivea Cellular Perfect Skin

Niveini prozivodi su idealni za njegu kože jer sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka lumicinola i ekstrakta magnolije kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj koji se tijekom godina smanjuje zbog usporene regeneracije stanica.

O razlogu razvoja nove linije dr. Sven Fey, voditelj razvoja Nivea proizvoda za njegu lica izjavio je: “Studije s potrošačima utvrdile su da je mladenački sjaj važan ženama diljem svijeta. Kako bi to postigle, očekuju maksimum od svojeg saveznika u njezi protiv starenja kože. Nivea Cellular Perfect Skin odgovara na te zahtjeve novom vrhunskom linijom proizvoda u potpunosti prilagođenoj potrebama modernih žena.”

Nivea Cellular Perfect Skin

Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

0