Micelarni šampon za kosu sada možete kupiti i kod nas

Micelarni šampon za kosu sada
možete kupiti i kod nas

Koliko su micelarne vode za čišćenje lica revolucionarizirale našu svakodnevno beauty rutinu, već je dobro poznato, pa je bilo pitanje vremena kada će moćne micele početi osvajati i neke druge kozmetičke proizvode. Što se tiče njege lica, već smo vam otkrili sve o micelarnim maramicama i micelarnim gelovima koji su stigli kao nasljednici klasične micerlarne otopine, a mnoge je zaintrigirao još jedan micelarni proizvod, ovog puta namijenjen kosi: micelarni šampon.

Micelarni šampon za kosu

S micelarnim proizvodom za kosu prvi put smo se susreli kroz priču o DevaCurl BuildUp Boosteru, koji je doista bio prvi takve vrste na tržištu. Riječ je o ultra laganom serumu na bazi micelarne vode, koji u potpunosti zamjenjuje šampon, na sebe “prikuplja” sve nečistoće uzrokovane nagomilanim proizvodima za styling, tvrdom vodom kojom se tuširamo i zagađenim zrakom, a istovremeno ne sadrži grube sastojke i ne liši kosu vlastitih, dobrih masnoća.

NIVEA micelarni šampon za lomljivu kosu

NIVEA micelarni šampon za lomljivu kosu

No, revolucionarni DevaCurl proizvod ipak nismo mogli naručiti iz inozemstva, pa smo jedva dočekali vijest da NIVEA na police naših drogerija dolazi sa svojim micelarnim šamponima za kosu. U novosti na svom webu, NIVEA je uvrstila dva micelarna šampona – ružičasti za lomljivu kosu i tirkizni za masnu kosu. Šamponi se reklamiraju kao posebno blaga njega za svaki dan, koja je k tome 100% nježna prema vlasištu.

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu

NIVEA micelarni šampon za masnu kosu

U prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom. Ona temeljito čisti kosu i pruža joj dugotrajnu svježinu. Primjerena je za svakodnevnu upotrebu na različitim tipovima kose. Više o ovom novitetu s drogerijskih polica doznati možete ovdje.

 

 

Foto: NIVEA, Instagram

Učitati još
Zatvori