Ove zime nosit će se niska punđa

Ove zime nosit će se niska punđa

Negdje između stroge balerina punđe i nemarno smotane ležerne punđe za lijena poslijepodneva vikendom, posljednjih godina smjestile su se različite varijacije nonšalantne niske punđe, mnogima omiljene frizure. Osim što će savršeno zaokružiti svaku kombinaciju, niska punđa je odličan izbor za svaku dužinu kose jer će, za razliku od visoke, bez puno problema skupiti bob ili lob u elegantnu šarmantnu frizuru.

JEDNOSTAVNA I ŠARMANTNA NISKA PUNĐA

Jednostavnost niske punđe ostavlja prostora za eksperimentiranje. Dok će spoj razbarušene kose i niske punđe stvoriti ležeran look s dozom elegancije, uredno začešljana kosa stvorit će bitno formalniji look. Jednako elegantan bit će i spoj uredne niske punđe s nekoliko ležernih  pramenova koji padaju uz lice, savršeni izbor za večernje kombinacije s dozom suptilnog seksipila. Ako kosu ispletete u pletenicu i smotate u nisku punđu, vaša omiljena frizura postat će još zanimljivija i bolja.

Osim što uvijek zadržava dozu nonšalantne elegancije, niska punđa unosi nevjerojatnu jednostavnost u stiliziranje kose, čak i za onih svima mrskih bad hair dana.

U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih primjera koje ćete lako ostvariti u samo nekoliko minuta.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Učitati još
Zatvori