Najpoznatije rumenilo dobiva svoju tekuću verziju

nars3

Ako bismo morali izdvojiti samo jedno rumenilo oko kojeg je izgrađen pravi mali kult njegovih sljedbenica, to bi svakako bilo ono kozmetičkog brenda NARS, i to u nijansi ‘Orgasm’. Ova nijansa rumenila u kamenu osvojila je mnoge, jer riječ je o nježno ružičastoj boji koja odlično pristaje svima, dajući obrazima suptilan dašak boje i onaj zdravi dojam kojem svi težimo.

NARS2

Obožavateljicama ovog ikoničnog rumenila, koje je i dalje bestseller brenda, NARS je ove godine priredio novo iznenađenje, koje će bez sumnje naići na veliko oduševljenje. Naime, ovo poznato rumenilo u kamenu dobiva pojačanje i u svibnju u prodaju stiže njegova sasvim nova verzija – tekuća. Nanošenje ikonične nijanse ‘Orgasm’ zato bi trebalo postati još jednostavnije. Vrlo mala količina tekućeg rumenila dovoljna je za naglasiti obraze, a formula je kremaste teksture i lako se nanosi prstima. Blogerice koje su probale tekuće ‘Orgasm’ rumenilo tvrde kako se ono savršeno stapa s kožom, no one nisu jedine koje su ga isprobale. Brend je svoj proizvod prvo izreklamirao u sklopu beauty looka koji je Emma Stone nosila na ovogodišnjim Oscarima.

NARS

NARS debitira na beauty tržištu s tekućim rumenilom, i to zasad isključivo u ‘Orgasm’ boji, a uz njega će lansirati i ‘Orgasm’ ruž za usne i limitirano rumenilo u kamenu. 15. svibnja očekuje se dolazak kolekcije u prodaju.

 

Foto: NARS

0