Najuzbudljivije proljetne manikure

Najuzbudljivije proljetne manikure

Manikura proljeće 2017., Nokti.hr

Thom Browne, NYFW, proljeće 2017.

Ove godine kršimo sva pravila koja smo do sada poštivali vezano uz manikuru. Beauty industrija je jednoglasna kada su u pitanju boje – nosi se nespojivo, apsolutni hit je color blocking. Jarke i sjajne boje sugeriraju se za proljeće, dok će tamne, snažne i duboke boje biti iznenađujuć must-have ovog ljeta. Veliki povratak će imati jarke, gotovo neonske i fluorescentne boje kojima ćemo obojati cijelu manikuru ili ćemo ih koristiti kao dodatak kako bi naglasili manikuru u omiljenoj boji.

Manikura proljeće 2017., Nokti.hr 5

Blugirl, NYFW, proljeće 2017.

Još jedan novitet koji nam dolazi na velika vrata se naziva split manicure ili trend visokog kontrasta – kako u boji, tako i u teksturi nokta. Manikuru na jednoj ruci lakiramo u nježne pastelne nijanse s finišem visokog sjaja, dok drugu ruku lakiramo u odvažne tamne boje mat finiša. Također, možemo se poigrati i s čupavim noktima, kavijar kuglicama ili lakom koji ima završni finiš nalik pijesku.

Ove godine nokte ćemo ukrašavati jednostavnim grafičkim crtežima kao što su točke, kvadrati ili ravne stroge linije u raznim kombinacijama.

J JS Lee, NYFW, proljeće 2017.

J JS Lee, NYFW, proljeće 2017.

House of Holland, LFW, proljeće 2017.

House of Holland, LFW, proljeće 2017.

Iako je prošla godina bila definitivno godina chroma,  u 2017. chrome manikura dobiva sasvim novu dimenziju. Ovim pigmentima možemo konturirati nokte, dodati dubinu i poboljšati im oblik kako bi stvorili prave male optičke iluzije.

Bademasti nokti prate nas i u ovoj godini, najčešće ovaj oblik noktiju zahtijeva dodatno učvršćivanje gel ili akril tehnikom. Novitet su svakako četvrtasti nokti lagano suženi pri vrhu. Iako je 2017. svakako godina jedinstvenih kombinacija nespojivih boja, ukoliko niste odvažni isprobati neke od njih, ne brinite – klasika je uvijek u modi.

Khan, NYFW, proljeće 2017.

Bademasti nokti, NYFW, proljeće 2017.

Tekst: Dijana Kokot

Nokti.hr & Beauty Boutique

Foto: IMaxtree, Instagram

Učitati još
Zatvori