Najljepši ‘nude’ lakovi

Najljepši ‘nude’ lakovi

Početkom veljače pisali smo vam o nekim novim bojama lakova kojima ćemo ukrašavati nokte ovog proljeća, no bez obzira na sve nijanse kojima su nas poznate beauty kuće odlučile obasuti ovih dana, ponekad je klasika jednostavno – klasika. Pritom mislimo na lakove za nokte ‘nude’ boja, koji su istinski univerzalni i preferiraju ih žene svih dobi, kao i stilova.

Neutralni bež i roskasti tonovi morali bi se prije ili kasnije naći u svakoj kupaonici i poslužiti kao alternativa u svim onim trenucima kada se zaželite elegantne, no potpuno nenametljive manikure ili jednostavno niste inspirirane za neke upadljive boje i maštovite kombinacije boja i detalja na noktima.

Kada birate ‘nude’ lak za nokte, obratite pozornost na sami tip neutralne nijanse i naginje li ona bež boji, roskastoj ili sivo-smeđoj boji – u skladu s time ju i odaberite. Chanel ima fenomenalnu bež nijansu 556 Beige Beige, Dior teži sivoj sa svojom ‘nude’ nijansom Palais Royal 403, a Burberry i O.P.I sugeriraju idealne ‘nude’ alternative popularnoj kreč bijeloj boji na noktima.

Učitati još
Zatvori