Kako napraviti najtraženiju frizuru ljeta otkriva nam Teuta Mesaroš
Kako napraviti najtraženiju frizuru ljeta otkriva nam Teuta Mesaroš

Kako napraviti najtraženiju frizuru ljeta
otkriva nam Teuta Mesaroš

Beach waves, nježna i romantična, a istovremeno zaigrana i kreativna frizura, spada među one bezvremenske klasike koji nikada ne izlaze iz mode. Pa ipak, svakih nekoliko godina beach waves zasjedne na tron najpopularnijih i najtraženijih frizura u salonima i zasjeni svaki drugi izbor. Tako je i ove godine. Popularni valovi s plaže ovog će ljeta biti najtraženija frizura, a vi već sada možete naučiti profesionalne trikove uz koje ćete imati najbolje valove na svojoj plaži.

Teuta Mesaroš, vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Teuta i poznata frizerska stilistica koju krasi besprijekoran ukus, ovih je dana na svom Instagramu podijelila korisne savjete za styling beach waves frizure. Teuta je poslovna žena, kreativna stilistica i brižna mama koja uz sve to želi izgledati najbolje što može. I sama dobro zna da u modernom životu zaposlene žene ne ostaje puno vremena. Upravo zato svojim pratiteljicama rado dijeli male profesionalne tajne koje i onima koje nisu vične izradi frizure jamče dobar rezultat iz prvog pokušaja.

Teuta je i u privatnom i u poslovnom izdanju žena s puno stila čija kosa uvijek izgleda savršeno. Jedna od njezinih omiljenih i najdojmljivijih frizura su upravo valovi u kosi. Pravi simbol ženstvenosti i radosti življenja. Evo kako i sve mi koje želimo imati savršeno valovitu kosu to možemo jednostavno postići.

Kako napraviti beach waves?

Tajna dobre beach waves frizure koju nam je otkrila Teuta Mesaroš leži u Keune styling proizvodima za volumen uz koje kosa prepuna valova izgleda zanosno.

Pjenu Style Root Volumizer Teuta stavlja na mokru kosu, prije sušenja i oblikovanja, za veliki volumen pri korijenu vlasi. Time se kosa odiže od tjemena i izgleda bujno i razigrano.

Puder Style Volume Powder Teuta nanosi na suhu kosu, nakon sušenja i oblikovanja, kako bi postigla pomalo neuredan i razbarušen izgled frizure. Time dobiva razigraniji look pa su ovi opušteni valovi njezin odabir za svaki dan.

Keune Style Volume Powder
Keune Style Volume Powder
Keune Style Root Volumizer
Keune Style Root Volumizer

S izradom beach waves frizure počnite već danas kako bi se do ovoga ljeta izvježbali i imali najsavršenije valove. Sve što vam je potrebno pronađite na službenoj Keune stranici.

Foto: Instagram (@teutamesaros), Keune

Učitati još
Zatvori