BB kreme koje ćemo voljeti više od tekućeg pudera

BB kreme koje ćemo voljeti više
od tekućeg pudera

Nova godina unutar beauty svijeta unijela je nove trendove. Nakon raskošnih tekstura i zagasitih boja koji su obilježili kraj prošle godine, nova godina vraća nas nježnijim tonovima, prozračnijim formula i sjajnom finišu koji će spojeni zajedno stvarati jednostavan i elegantan look prirodnog izgleda.

BB KREMA: PROZRAČNI BEAUTY FAVORIT ZA 2018.

Baš kao što ćemo tamni lak za nokte zamijeniti lakom u prljavo bijelim tonovima sa sedefastim efektom, a ruž u nijansama bobičastog voća s nježnim premazom balzama za usne ili sjajila, tekući puder od kojeg se nismo odvajali posljednjih nekoliko mjeseci sada ćemo zamijeniti proizvodima koji donose tek suptilno prekrivanje sitnih nepravilnosti, dozu hidratacije i vibrantan sjaj. BB kreme bit će favorit 2018. godine koji će u našoj svakodnevnoj make up rutini zamijeniti dosad omiljeni tekući puder.

Između tonirane kreme i tekućeg pudera prije nekoliko godina smjestila se BB krema i oduševila beauty svijet. Iako donosi nešto bolje prekrivanje od tonirane kreme, BB krema još uvijek zadržava njezina hidratacijska svojstva i njegujuće sastojke. Savršena za sve tipove kože, BB krema osim blagog prekrivanja i hidratacije najčešće donosi i uvijek poželjan zaštitni faktor i anti-aging svojstva.

Od starih favorita do novih formula, u nastavku donosimo deset najboljih BB krema koje možete pronaći u ponudi luksuznih i drogerijskih beauty brendova, a s kojima ne možete pogriješiti u 2018. godini.

Bare Minerals

Bare Minerals

Benefit

Benefit

Burberry

Burberry

Clinique

Clinique

Dior

Dior

Estee Lauder

Estee Lauder

Garnier

Garnier

Maybelline

Maybelline

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Omorovicza

Omorovicza

Foto: Instagram, Bare Minerals, Benefit, Burberry, Clinique, Dior, Garnier, Maybelline, NYX Professional Makeup, Omorovicza

Učitati još
Zatvori