Zašto ljeti lošije spavamo i kako riješiti taj problem?

dormeo2

Ljeto je godišnje doba koje mnogi od nas jedva dočekaju, prije svega, zato jer je to vrijeme dugo očekivanih i zasluženih odmora i odlaska na more. Opuštamo se od svakodnevnih obveza i uobičajenih radnih zadataka i uživamo u omiljenim morskim radostima – kupanju, raftingu, piciginu, odbojci na pijesku ili jednostavno u sunčanju i dobrom društvu.

Koliko god uživali u ovakvim danima, oni su uglavnom ispunjeni brojnim aktivnostima, a dodamo li tome česta ljetna putovanja do, primjerice, nove plaže ili susjednog grada, kao i visoke ljetne temperature danju i noću – od ovakvog tempa može patiti naš san.

dormeo3

Vjerojatno ste se i sami nebrojeno puta budili tijekom ljetnih noći zbog visoke temperature ili prehladne klime, možda ste bili odvojeni od svog kreveta i spavali na lošem ležaju ili krevetu na razvlačenje ili ste dio puta proveli u kamp prikolici, odnosno putujući što opet za mnoge znači loš i isprekidan san.

Na sreću, postoji rješenje koje će vam pomoći da spavate mirno, duboko i kvalitetno, čak i tijekom iznimno toplih noći ili na neudobnim ležajevima, a zove se – Dormeo Silver-Ion nadmadrac! Iznimno je praktičan zato jer ga, za razliku od madraca, možete nositi sa sobom i koristiti i u kamp prikolici, vikendici ili ga položiti na stari ležaj ili sofu na razvlačenje.

dormeo4

Dormeo Silver-Ion nadmadrac

No ono što ga čini doista odličnim izborom za poboljšanje kvalitete spavanja je njegova struktura. Naime, donji sloj ovog nadmadraca čini Ecocell pjena koja omogućuje pravilan položaj tijela i kralježnice tijekom sna, dok je gornji sloj piramidalne strukture te pruža blagi učinak masaže. Silver-ion nadmadrac je iznimno prozračan, što znači da nema prekomjernog znojenja tijekom noći , a njegova je navlaka obogaćena CleanEffect tretmanom koji će vas zaštiti od bakterija i grinja i pružiti vam sigurnu i zdravu okolinu za spavanje!

dormeo5

Važnosti dobrog sna svjestan je i poznati voditelj i pjevač Luka Bulić. Zbog tempa života, čestih putovanja te privatnih i poslovnih obveza Luki je iznimno važno da je njegov san kvalitetan te da rezultira dobrim odmorom. Upravo to pruža mu Dormeo Silver-Ion nadmadrac koji je odabrao za sebe i svoju obitelj.

dormeo nova

Uz Dormeo Silver-Ion nadmadrac spavat ćete duboko i kvalitetno svaku noć, neovisno o temperaturi ili podlozi na kojoj spavate te ćete se uvijek buditi odmorni, bez bolova u leđima i glavi i raspoloženi za iskoristiti najbolje od dana koji je pred vama! A ovog ljeta upravo je Dormeo Silver-Ion nadmadrac snižen za odličnih 50% te vaš može biti već od 349,95 kuna! Najbolja ljetna ponuda čeka vas u svim Top Shop i Dormeo prodajnim mjestima te na stranici dormeo.com.hr. Stoga požurite i pobrinite se na vrijeme da vaš ljetni odmor bude maksimalno zabavan, ali da se uz to i maksimalno odmorite!

*sponzorirana objava

0