Modelima omiljeni balzami za usne

Modelima omiljeni balzami za usne

Modeli, street style

Kao sudionice većine svjetskih modnih zbivanja, modeli su prošli kroz ruke nebrojeno mnogo slavnih make up artista i frizerskih stilista te upravo od njih imale priliku najviše naučiti o svijetu ljepote. Od top modela danas tako možemo čuti najbolje beauty tajne poznatih stručnjaka i sve one ‘tips & tricks’ koje se obično otkrivaju upravo u backstageu modnih revija.

No, modeli znaju mnogo i o najjednostavnijim stvarima u svakodnevnoj beauty rutini, a jedna njena bitna stavka svakako su balzami za usne. Ove ih zime intenzivno koristimo kako bi zaštitili kožu od isušivanja, pa tako i onu najnježniju kožu na usnama. U tu svrhu isprobali smo razne balzame raznih brendova, no modeli će na te najnovije mazalice za usne obično odmahnuti rukom i istaknuti svoje favorite u koje se ubrajaju balzami koje bismo s razlogom mogli nazvati kultnim klasicima, jer postoje već dugi niz godina i bez nekog agresivnog marketinga i dalje su favoriti milijuna ljudi diljem svijeta.

Burt's Bees / Elizabeth Arden / Carmex

Burt’s Bees / Elizabeth Arden / Carmex

Top 5 omiljenih balzama svjetskih modela uključuje Burt’s Bees Replenishing Lip Balm, Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Balm, Carmexov Original Lip Balm, a uz ove stickove i kremice, tu su i dva balzama u posudicama koja su također vrlo popularna i podjednako praktična za nositi svugdje sa sobom: Smith’s Rosebud Salve i Nuxeov Rêve de Miel. Svaki od ovih balzama pravi je užitak za usne i modeli ih s razlogom koriste ne samo cijele zime, već cijele godine, kako bi postigle lijepe i njegovane usne.

Rosebud Salve / Nuxe Rêve de Miel

Smith’s Rosebud Salve / Nuxe Rêve de Miel

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori