Mix & Match je novi trend u manikuri

Mix & Match je novi trend u manikuri

Držite li se strogo zadanih pravila kada je riječ o manikuri i pedikuri koju nosite? Onda ovaj novi trend možda nije za vas – ili ipak je, ako odlučite biti odvažne i isprobati nešto novo i nepredvidljivo. Mix & Match, stil je manikure koji intenzivno viđamo posljednjih mjeseci, a popularnost mu je, logično, do kulminacije došla u ljetnoj sezoni, u kojoj volimo reći da je baš sve dozvoljeno. Pa tako i nošenje ‘rasparene’ manikure i pedikure, s jednom bojom laka na rukama, a drugom na nogama. Novi Mix & Match stil ide korak dalje, pa tako na jednoj ruci viđamo i do pet različitih boja lakova za nokte.

Mix & Match manikura

Ovaj trend, odlučite li se za njega, u vama će otkriti neku novu kreativnost. Sve što vam treba je nekoliko bočica omiljenih boja lakova za nokte. Želite li suptilniju manikuru, odlučite se za pastelne tonove. Kombinirajte, primjerice, omiljenu ‘nude’ nijansu s onom mint zelenom, blijedo žutom, pastelno ljubičastom ili koraljnom. Svaki nokat obojite u neku drugu boju ili kombinirajte – dva nokta neka budu u jednoj, a tri u drugoj boji koju favorizirate.

Ovo je tek mali djelić prijedloga kombinacija koje možete postići, a njih je doista bezbroj, s obzirom na boje koje su vam dostupne, kao i to koliko date mašti na volju. Možete se odlučiti i za sasvim monokromnu kombinaciju, no da se u tom slučaju boja na jednoj ruci razlikuje od boje na drugoj. Neke od prijedloga Mix & Match manikure koja je zavladala i dobro zabavila mnoge, donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori