Dva mineralna pudera koji će izdržati svaku ljetnu vrućinu

Dva mineralna pudera koji će
izdržati svaku ljetnu vrućinu

Mineralni puder

@jannid

Ljeto donosi bezbrižnost onih nekoliko slobodnih dana godišnjeg odmora koji ga mnogima pretvaraju u omiljeno godišnje doba. Jednostavnost ljeta zasigurno se reflektira unutar kozmetičke torbe unutar koje ljetni favoriti stvaraju prozračniji make up look. Unutar svakodnevne ljetne rutine nema mjesta za bogate teksture i teške proizvode. I dok će promjene unutar beauty rutine koje donosi ljeto za mnoge označiti nekoliko bezbrižnih mjeseci, ljubitelji tekućeg pudera naći će se pred velikim ljetnim beauty izazovom.

Visoke temperature s lica će u nekoliko sati skinuti čak i najlakše formule, osobito one koje tekući puder spajaju sa zaštitnim faktorom i hidratacijom. Vodootporni make up trend je unutar kojeg su u posljednjih nekoliko godina nove i inovativne formule omiljene beauty favorite pretvarale u izdržljive proizvode na koje možemo računati i za najvećih ljetnim vrućina koje nerijetko donose dodir šminke s vodom i znojem.

MINERALNI PUDER: ODGOVOR ZA LJETNE VRUĆINE

Mineralni puder

@jannid

Kako bi stvorili izdržljivi i besprijekoran izgled, make up artisti pronašli su pristupačan favorit koji donosi njegu, zaštitu i ujednačeni ten. Mineralni puder brenda Illuminare dolazi u tri različite formule među kojima se ističe Concealing (Extra Coverage) Mineral Foundation. Mineralnoj formuli i zaštitnom faktoru 20 ona daje jako prikrivanje koje će obožavati svi ljubitelji tekućih pudera s dobrim prekrivanjem. Iako odličnog prekrivanja, Illuminare minerali puder lagan je i nepomičan čak i za najvećih ljetnih vrućina. Uz mali poticaj poznatih make up artista čijem se iskustvu i znanju okrećemo uvijek kada se nađemo ispred beauty dileme, ovaj niche puder zasigurno će uskoro postati omiljenim favoritom u brojnim make up torbicama.

 

 

Omiljeni niche proizvod prestižnih make up artista ovog ljeta dobio je i svoje ljekarničko izdanje koje će jednaki spoj njega, zaštite i besprijekorno ujednačenog tena donijeti i najosjetljivijoj koži. Eau Thermale Avène Mineralni fluid SPF 50+ pruža vrlo visoku UVB-UVA zaštitu zasnovanu na ekskluzivnoj kombinaciji fotoprotektivnih filtera. Formula je prilagođena netolerantnoj i alergijama sklonoj koži lica budući da ne sadrži kemijske filtere ni parfeme. Mineralni fluid dostupan je i u toniranoj varijanti, koja uz već navedene dobrobiti osigurava i ujednačavanje tena za svjež preplanuli izgled kože.

Foto: Instagram, Avene, Illuminare

Učitati još
Zatvori