Maske koje vole Viktorijine anđelice

Maske koje vole Viktorijine anđelice

Osim za brojna snimanja kataloga i reklamnih kampanja, Viktorijine anđelice konstantno rade na svojoj formi i kada je u pitanju najveći modni show na kraju svake godine, slavna Victoria’s Secret revija. Tjednima uoči njihova pojavljivanja na pisti, u medijima imamo prilike čitati o načinima rekreacije uz koje se dovode u top formu, no one isto tako veliku pozornost posvećuju i njezi svoje kože, koja pod svjetlima reflektora mora izgledati besprijekorno.

Tajna njihove lijepe kože djelomično je otkrivena, kada su poznate anđelice Elsa Hosk i Sara Sampaio na svojim Instagram profilima podijelile fotografije tretmana svojim omiljenim maskama. Nisu to, naravno, bilo kakve maske, već one zlatne koje potpisuje stručnjakinja za njegu kože poznatih i slavnih – Mimi Luzon.

24 K Pure Gold Leaf Mask, ime je ove maske s listićima pravog, 24-karatnog zlata, inspirirane drevnim beauty ritualima same Kleopatre koja se okretala upravo sjaju metala kako bi svojoj koži dala zdrav i blistav izgled. Zlato inače pomaže obnovu stanica u bazalnom sloju kože, poboljšava elastičnost kože, reducira bore i daje koži mladenačkiji izgled.

Mimi Luzon zlatni set uključuje četiri kompleta, i to za četiri upotrebe, korektivne maske i listića zlata, koji se na lice apliciraju nakon spomenute maske. Osim već spomenutih učinaka zlata, ovaj luksuzni beauty tretman također poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam, rezultirajući kožom zdravijeg izgleda, ublažava suhoću kože, usporava prirodni pad proizvodnje kolagena, reducira proizvodnju melanina i pomaže koži u borbi s infekcijama i aknama. Više detalja o zlatnoj maski koja je osvojila anđelice saznajte ovdje.

Mimi Luzon zlatna maska 5

Mimi Luzon zlatna maska 6

Foto: Mimi Luzon, Instagram

Učitati još
Zatvori