Omiljena micelarna otopina u još jednostavnijem izdanju

Omiljena micelarna otopina u još
jednostavnijem izdanju

Prije nekoliko godina, micelarna otopina izazvala je pravu malu revoluciju unutar beauty svijeta. . Istovremeno moćna i nježna, micelarna otopina s razlogom je postala jedan od najpopularnijih beauty proizvoda. Kao proizvod koji uklanja i najtvrdoglaviju šminku, čisti i hidratizira kože te odgovara i najosjetljivijoj koži, micelarna otopina na našim policama zamijenila je nekoliko različitih proizvoda i unijela jednostavnost u svakodnevnu rutinu.

Iako uklanjanje make upa nikad nije bilo jednostavnije, nanošenje micelarne otopine na nekoliko vatica u nekim je situacijama nepraktično, dok je preskakanje čišćenja lica u drugim rezultat naše lijenosti. Sada su brojni brendovi čije micelarne otopine već volimo i svakodnevno koristimo ponudili savršeno rješenje za putovanja i za one najljenije trenutke.

MOĆ MICELARNE U PRAKTIČNIM MARAMICAMA

Spoj micelarne otopine i maramica za čišćenja lica u našu je svakodnevnu rutinu unio novu razinu jednostavnosti zadržavajući učinkovitost same micelarne. Osim što ćemo za micelarnim maramicama posegnuti u najljenijim trenucima nakon napornog radnog dana ili nakon izlaska, micelarne maramice praktičan su proizvod za koje ćete lako pronaći mjesto u vašoj dnevnoj torbi.

Micelarne maramice među brojim proizvodima za čišćenje lica različitih oblika i formula istaknule su se ne samo kao najjednostavniji svakodnevni odabir, već i kao savršeni izbor za putovanja koji uvijek možete imate uz sebe. Bilo da želite ukloniti šminku tijekom dana ili brzinski očistiti lice od nečistoća i donijeti mu instantno osvježenje i hidratiziciju, paketić micelarnih maramica postat će vaš novi omiljeni proizvod od kojeg se nećete odvajati.

U nastavku vam donosimo jednostavne i praktične micelarne maramice za čišćenje lica koje možete pronaći u najbližoj drogeriji ili ljekarni.

Foto: Instagram, Bioderma, Clinique, Garnier, Milk, Nivea, Uriage

Učitati još
Zatvori