Bezbolni tretman uz koji ćete preoblikovati svoje tijelo

med contour

Godišnji odmor približava se svjetlosnom brzinom, a vi i dalje ne znate kako se jednom zauvijek riješiti tih nekoliko zadnjih i upornih kilograma? Prepustite se, primjerice, revolucionarnoj metodi mršavljenja Med Contour Multipower koja svojim djelovanjem i najmodernijom tehnologijom bezbolno i brzo uklanja masne naslage, a odnedavno je dostupna i u Poliklinici Milojević.

Riječ je o tretmanu namijenjenom preoblikovanju tijela i dubinskom uklanjanju celulita, zahvaljujući kojem sve brige oko masnih naslaga i opuštene kože tijela, lica i vrata postaju prošlost. Korištenjem tehnologija ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuma, Med Contour Multipower obavlja neinvanzivne tretmane lica i tijela s naglaskom na lokalizirane masne naslage i celulit, smanjenje obujma, bore, opuštenost kože lica i vrata, potkožnu mikrocikulaciju i limfnu drenažu.

med contour3

Prednost Med Contour Multipowera je što ima četiri aplikatora – za nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože lica i tijela i lifting lica. Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo ima i već dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja. Uporaba tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije dubinski djeluje na kožu i dolazi do značajnog smanjenja bora na licu, a uz to se učvršćuje opuštena koža – kako lica, tako i vrata i dekoltea.

Dr. Nikola Milojević prvi je uveo, promovirao i popularizirao novu granu subspecijalizacije u medicini – estetsku medicinu. Prestižni britanski magazin Tatler dr. Nikolu Milojevića uvrstio je među najbolje estetske liječnike u Velikoj Britaniji, dok mu je britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji. Također ga prati glas kao liječnika s najlaganijom rukom prilikom aplikacija botoxa, pa pacijenti skoro da ni ne osjete ubod iglom.

Ukoliko ovo ljeto i vi želite zasjati u omiljenom badiću na prelijepim plažama Jadrana, uputite se u polikliniku Milojević i prepustite se vještim i stručnim rukama eksperata koji će vaš san napokon pretvoriti u stvarnost! Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u poliklinici Milojević, Gundulićeva 40, Zagreb.

0