Kuglice koje s lakoćom čiste kožu

mayisland1

Navikli smo da beauty proizvodi za čišćenje kože dolaze u obliku tekućina, gelova, krema, masti… ali rijetko kad ih možemo vidjeti u obliku kuglica, inovacije koju je osmislio korejski brend May Island. Općenito, korejski kozmetički brendovi prednjače s novim idejama i tehnologijama kad se radi o proizvodima za njegu kože, a korištenjem prirodnih sastojaka visoko su na ljestvici najboljih čemu svjedoče brojne pozitivne kritike svih relevantnih magazina o ljepoti.

mayisland2

Kuglice Bubble Bean Cleansers namijenjene su svim tipovima kože, samo se ovisno o onome što želite uzima drugačija boja kuglice. Žuta je za hidrataciju, zelena za smirivanje osjetljive kože, ružičasta iluminira, a bijela je za dubinsko čišćenje pora. Svi sastojci dolaze s južnokorejskog otoka Juju, poput vulkanskog pepela, divlje maline ili muškatnog oraščića, te se implementiraju u kuglice. Zahvaljujući dozi u obliku jednog zrnca točno možete znati koliko vam treba za osvježenje kože. Kuglicu treba namočiti s malo vode te stisnuti prstima kako bi se pretvorila u praškasto sredstvo za čišćenje kože. Lako se nanosi i ispire, a koži će pružiti točno ono što joj u tom trenutku treba.

Kao i o brojnim drugim inovativnim i već poznatim proizvodima, i o Bubble Bean Cleansers više možete doznati na stranici Glowrecipe.com gdje se ove zabavne kuglice mogu i naručiti.

0