Mašne za kosu opet su cool

Mašne za kosu opet su cool

Sienna Miller mašna za kosu

Sienna Miller

Da su se mašne vratile u modu, sada vam je već sigurno poznato. Prije nekoliko smo mjeseci pisali o najljepšim modelima odjeće, ukrašenim ovim ljupkim detaljem, koji predstavljaju lijepo osvježenje za garderobu u zimskim mjesecima. Posebno popularne trenutno su k0šulje koje se vežu u mašnu oko vrata, a trend mašni nije zaobišao ni svijet ljepote, što smo sinoć definitivno imali prilike vidjeti na dodjeli Golden Globes nagrada.

Sienna Miller mašna za kosu 2

Sienna Miller

Glumice Sienna Miller i Riley Keough na crveni su tepih zakoračile u večernjim haljinama, čiji su dojam upotpunili modni dodaci te šarmantne mašne propletene kroz kosu. Sienna Miller svoje je neutralno make up izdanje u znaku roskastih tonova kombinirala s podignutom kosom, a visoki rep osigurala je tankom baršunastom trakom, povezanom u mašnu. Riley Keough odlučila se za nešto veću, satensku mašnu, kosu također začešljala unatrag i mašnom povezala ležernu chignon punđu.

Riley Keough

Riley Keough

S ovim detaljem transformirat ćete čak i najjednostavniju frizuru koju ste složili u nekoliko sekundi, a osim toga možete ga nabaviti po vrlo pristupačnoj cijeni. Jednostavno posjetite trgovinu s materijalima, odaberite baršunastu ili satensku traku po svojoj želji i zatim ju povežite u mašnu.

Foto: Guliver/Getty Images, REX/Shutterstock

Učitati još
Zatvori