Modeli s mašnama

Modni začin koji čak i najjednostavnijim komadima daje šarma, ove se zime pojavljuje u obliku mašne. Riječ je o ljupkom detalju koji su pod svjetla reflektora ponovno vratile modne kuće Dolce & Gabbana, Moschino, Chanel i Simone Rocha, a lista se nastavlja i s drugim dizajnerskim imenima koja su mašni odlučila dati novih pet minuta popularnosti i slave.

Modnim pistama su defilirale velike, predimenzionirane, voluminozne i dramatične mašne, no kako to obično biva, u ime nosivosti njihova je veličina bitno smanjena, iako im šarm time nimalo nije narušen. Dapače, decentno krase bijele košulje, leđa na bodijima i romantične haljine te daju točku na i, kao i onu djevojačku zaigranost elegantnim ženskim stylinzima.

Susrest ćete ih i na hlačama, no priča za sebe je kada mašne dolaze kao dominantan detalj na modnim dodacima. Osvojile su natikače, mokasine, sandale i čizmice, a popis se svakim danom sve više nastavlja. Pojavljuju se u modernijem duhu no ikad i zbilja bi ih bilo šteta propustiti nositi ove sezone – zato vam u nastavku u galeriji donosimo modele s mašnama koji bi vam mogli postati omiljeni.

GALERIJA:

Komentari