Drogerijsko izdanje jedne od najboljih maskara na svijetu

Kao nezaobilazni proizvod unutar svake kozmetičke torbice te dio svakog, i najjednostavnijeg, make up looka, maskara je zasigurno jedan od najpopularnijih beauty proizvoda. Svaki beauty brend kroz godine je ponudio nekoliko različitih odgovora na potragu za onom  savršenom izdržljivom maskarom koja će naglasiti volumen i dužinu trepavica te istaknuti naše oči. Između najrazličitijih maskara koje se ističu spojem uvijek novih i inovativnih formula te aplikatora koje krase sve bolje četkice Better Than Sex maskara američkog beauty brenda Too Faced istaknula se kao jedan od najpopularnijih favorita među svim zaljubljenicima u odlične make up proizvode.

Better Than Sex maskara, koju mnogi još uvijek ističu kao najbolju maskaru na svijetu, sada je dobila svoje drogerijsko izdanje u najnovijoj maskari s potpisom popularnog drogerijskog beauty brenda L’Oreal.

DROGERIJSKO IZDANJE NAJBOLJE MASKARE NA SVIJETU

Too Faced Better Than Sex maskara prepoznatljiva je po svom nježnom ružičastom pakiranju unutar kojeg se krije fantastična četkica. Oblik pješčanog sata savršeno se prilagođava našim trepavicama, a pažljivo položene dlačice na četkici ističu svaku trepavicu i prekrivaju ju slojem izdržljive crne maskare. Savršeni spoj odlične četkice i izdržljive formule koji je proslavio Too Faced maskaru drogerijskom brendu L’Oreal poslužio je kao inspiracija za jednu od njihovih najnovijih maskara.

Voluminous Lash Paradise maskara na policama drogerija odmah će vas osvojiti i podsjetiti na popularnu Too Faced maskaru svojim elegantnim pakiranjem u nježno ružičastoj boji. Osim na prvi pogled, nova L’Oreal maskara i svojim je rezultatima mnoge oduševila i podsjetila na jednu od najboljih maskara na svijetu.

Jednako poput Better Than Sex maskare, četkicu Voluminous Lash Paradise maskare krasi oblik pješčanog sata i gusti niz dlačica na aplikatoru koje će naglasiti i produžiti baš svaku trepavicu stvarajući voluminozni efekt i otvarajući pogled. Iako Too Faced maskara još uvijek ostaje favorit u brojnim kozmetičkim torbicama, L’Oreal maskara njezina je dostojna pristupačna varijanta koja je osvojila popularne L’Oreal ambasadorice poput Elle Fanning, Eve Longorije, Doutzen Kroes i Barbare Palvin i koju zasigurno vrijedi isprobati.

L'Oreal Voluminous Lash Paradise

L’Oreal Voluminous Lash Paradise

0