Zimska čarolija u Martimexu

Zimska čarolija u Martimexu

IMG_2313

Svi će se složiti kako je biranje darova za obitelj, prijatelje i poslovne partnere jedno od najstresnijih blagdanskih iskustava. Pa umatanje, pa mašne, pa čestitke…

Dođe li vam da iziđete na kolačić ili šampanjac i napravite ugodnu pauzu od shoppinga?! Ovih blagdana pronaći ćete sve na jednome mjestu – u Parfumerijama Martimex. Dok birate savršene poklone, uživajte u gastro čaroliji – najfinijim slanim i slatkim okusima od čak nekoliko vrsta čokolade.

IMG_2327

Martimexove vile pomoći će vam odabrati najfinije parfemske note, a Martimexovi vilenjaci prigodno ih i umotati. Baš kao što to rade majstori u najvećim svjetskim prijestolnicama. A zvijezda te božićne čarolije bit ćete upravo Vi!

 IMG_2361

Martimexove vilinske preporuke za savršen niche blagdanski odabir:

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum – veliki umjetnik i kreativac Francis Kurkdjian želio je stvoriti orijentalno-cvjetni miris koji se na koži stapa kao topla, kremasta ambra i cvjetno-drvenasti povjetarac. A tu je mirisnu poeziju ulio, ni više ni manje, u neobičnu bočicu od puhanog stakla, koja nastaje spajanjem triju elementa: minerala, vatre i zanatskog umijeća.

MFKP

Uz dodatak 24-karatnog zlata i oznaku od 540 stupnjeva, temperaturu pri kojoj bijeli kristal postaje crven, dajući bočici vatreno crvenu boju. I niche diva je rođena! Namijenjen ženama i muškarcima, Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum osvaja gorkim marokanskim bademom i šafranom u gornjim notama, u srcu su egipatski jasmin i cedar, a bazu čine mošus, drvenaste note i ambra.

IMG_2376

Martimexova ponuda s više od dvadeset svjetskih niche brendova, ove je zime, dodatno proširena i novitetima brendova Laurent Mazzone, Memo Paris, Beaufort London i The House of Oud kako bi, note pažljivo pretočene u mirisne bočice, ispričale neke od svojih najljepših priča.

Tako se najluksuznijoj kolekciji brenda LM Parfums, Gold Label pridružio se parfem Veleno Doré, dok je najljepša zimska Memo Paris priča ove godine ispričana kroz novitet Eau de Memo.

IMG_2349

Beaufort London nas je i ove godine nagradio parfemom koji u sebi krije povijesnu priče velike Imperije pod nazivom Iron Duke, a brend The House of Oud, osim neodoljivih mirisnih nota, svoju unikatnost toči u bočice koje su same po sebi mini umjetnička remek djela talijanskih majstora. Brend koji ekskluzivno možete pronaći u Martimex parfumeriji može se pohvaliti kolekcijom od čak dvanaest različitih parfema, a neke od neodoljivih The House of Oud zimskih priča su Almond Harmony, Dates Delight, Cypress Shade,  Emphaty, Golden Powder, Grape Pearls.

IMG_2339

Zimski noviteti ne samo da će svakodnevno poticati ljudsku znatiželju, već će i zahvaljujući svojim nevjerojatnim notama postati vaše nove zimske mirisne oaze.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori