Luksuzni parfemi na nikad boljim popustima u jednoj od omiljenih parfumerija
Luksuzni parfemi na nikad boljim popustima u jednoj od omiljenih parfumerija

Luksuzni parfemi na nikad boljim popustima u
jednoj od omiljenih parfumerija

Shopping praznik koji je svim ljubiteljima luksuznog i lijepog zaokružen crvenim na kalendaru – Black Friday – u Belodore parfumerijama iz godine u godinu raste u tradiciju kojoj je teško odoljeti. Bit će to vaša zlatna karta za uživanje u raskošnim mirisnim kompozicijama koje su tom prilikom na atraktivnim popustima. Također, to je i prilika da otkrijete novi parfemski potpis u kojem ćete uživati mnogo duže od jedne sezone.

Belodore Zagreb Arena

Belodore Black Friday popusti

Uživajte u jedinstvenoj gradacijskoj ponudi popusta, jer vas u razdoblju od 20.11.-22.11. očekuju 25% niže cijene, potom od 23.11.-24.11. popust od 20%  i u samom finišu shopping akcije od 25.11.-26-11. 15% popusta na selektiranu ponudu. Riječ je o ekskluzivnom portfoliju brendova čiji mirisni bestseleri u drugim prilikama nisu obuhvaćeni sniženjima. To je prava prilika da svratite do svoje omiljene Belodore parfumerije i tamo probate sve one parfemske brendove koji vam do sada nisu bili na “lifestyle radaru”.

Od najrjeđih sastojaka pa do jedinstvenih brendova, Belodore Black Friday nije samo shopping praznik. To je i prilika da se podsjetimo svega onog izuzetnog u bočici omiljenog parfema. Evolucijska industrija parfumerskog zanata stalno nudi nešto novo i vrijedno spomena. U tjednu kada cijeli svijet priprema svoju shopping listu za nadolazeće blagdane, tu je i prilika za povoljniju kupovinu koju ovaj lanac premium parfumerija nudi na određeni asortiman i koji traje sve do 26. studenog.

Belodore

Mirisne esencije

Privlačnost Black Friday euforije nije samo u tome što je premium lifestyle tad pristupačniji široj klijenteli, već i zato što se tad lakše odlučujemo za eksperimentiranje s novitetima. Belodore je uvijek okrenut onima koji prepoznaju neobično, avangardno ali i poštuju vanvremenske kodove elegancije: bilo da je riječ o klasičnim kućama s impresivnom parfumerskom tradicijom ili svježe lansiranim mirisnim novitetima, ove parfemske kuće ponose se neusporedivom selekcijom i preciznim poimanjem životnog stila pretočenog u mirisne esencije.

Belodore Budapest Flagship interior
Belodore Budapest Flagship interior1

Ovo je ujedno i jedinstvena Belodore inicijativa da se, umjesto gužve tijekom jednog dana, kupuje s uživanjem i lakoćom tijekom cijelog tjedna – što je posebno prihvatljivo ako ste od onih koji se “u zadnji čas” sjete još nečega što želite kupiti. Belodore parfumerije, sa svojim delikatnim osvjetljenjem i profinjenim dekorom, čekaju da započnete svoj Black Friday shopping ritual.  Oni koji nisu u prilici posjetiti predivan interijer Belodore parfumerija, moći će shopping obaviti online na sljedećim online trgovinama: www.belodore.rs, www.belodore.hr, www.belodore.me, www.belodore.hu.

Belodore Budapest Flagship store

Spremite se za olfaktornu ekstravagancu po nikad boljim cijenama!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori