M.A.C ima novi korektor za 2018. godinu

M.A.C ima novi korektor za 2018. godinu

Još na zadnjem Tjednu mode u New Yorku, poznati make up artisti počeli su dijeliti teasere najnovijeg proizvoda brenda M.A.C Cosmetics, koji je u Americi stigao u prodaju s prvim danima 2018. Riječ je o najnovijem M.A.C adutu, Waterweight korektoru, koji su učestalo koristili šminkajući modele i ujedno otkrili kako im je baš ovaj korektor najdraži proizvod u njihovom trenutnom make up kitu.

Nakon viđenog, mnogi su pretpostavili kako se radi o korektoru koji će biti izuzetno lagan i vrlo se jednostavno stapati s kožom, a pretpostavka je svakako bila dobra, jer M.A.C Waterweight korektor dolazi kao proširenje Waterweight linije koja je dosad uključivala mnogima omiljeni M.A.C Waterweight tekući puder. Ovaj tekući puder proslavio se kao proizvod koji je na pola puta između tonirane kreme i podloge laganog prekrivanja koja se može nadograđivati. Korektor koji stiže u prodaju ipak ima jednu bitnu razliku, a to je njegova jača koncentracija u odnosu na onu kod Waterweight tekućeg pudera.

 

 

M.A.C Waterweight korektor

M.A.C Waterweight korektor

Zanimljivo je da je korektor na prvu, baš poput tekućeg pudera, vrlo vodenast i vrlo tekuć, no čim se stavi na kožu, jasno je kako je riječ o formuli koja će osigurati jako dobro prekrivanje nedostataka i da je potrebna vrlo mala količina za zadovoljavajuće rezultate. Korektor se izvrsno prilagođava te se može od lakšeg može nadograđivati do potpunog prekrivanje. Iako je formula vodenasta, na koži se brzo suši i na kraju postiže satenski finiš, na pola puta između efekta vlažnog i mat tena. M.A.C ga u Americi već prodaje, pa je za pretpostaviti kako će u skorijem vremenu stići i kod nas.

 

Foto: M.A.C

Učitati još
Zatvori