Popularni M.A.C ruževi za usne koje stvarno vrijedi isprobati

@_lovelola

M.A.C je jedan od omiljenih make up brendova. Iako svaka nova sezona donosi i nekoliko novih iznenađenja i proizvoda unutar M.A.C kolekcija, upravo su dobro poznati i obožavani klasici ono što se uvijek iznova ističe na policama M.A.C dućana. Od pudera kao početka svakog make up looka do fiksatora u spreju kao ono završnog pečata, iza brenda M.A.C nalazi se cijela kolekcija klasika koje godinama obožavaju svi beauty insajderi i ljubitelji kvalitetnih make up proizvoda.

Među M.A.C favoritima kao oni najpopularniji zasigurno se ističu ruževi za usne. Od odličnih formula do kultnih nijansi poput Ruby Woo i Velvet Teddy, M.A.C ruževi za usne s pravom nose status beauty klasika.

NAJPOPULARNIJI M.A.C RUŽEVI

Uz nude favorite, u M.A.C  paleti ruževa ističe se i nekoliko favorita u različitim nijansama crvene boje. Lady Danger donosi jarku crvenu nijansu s naračastim podtonom, Ruby Woo je jedan od najpoznatijih crvenih ruževa na svijetu u kojem su mnogi pronašli onu savršenu klasičnu crvenu nijansu, dok će nijansa Sin oduševiti sve one koji vole tamnocrvene tonove.

Svaki od ovih pet M.A.C klasika bit će odličan dodatak svakoj make up kolekcije, a kako izgledaju najpopularnije nijanse otkrivamo u nastavku.

Velvet Teddy
Velvet Teddy
Whirl
Whirl
Ruby Woo
Ruby Woo
Lady Danger
Lady Danger
Sin
Sin
0