Betty Boop kao inspiracija za novi M.A.C ruž

Betty Boop kao inspiracija za
novi M.A.C ruž

M.A.C Betty Boop crveni ruž

M.A.C je svoje brojne obožavatelje prije nekoliko dana iznenadio još jednom zanimljivom suradnjom. Nakon kolekcija inspiriranih pop divama poput Rihanne, Selene i Mariah Carey, inspiraciju za novi ruž pronašao je u istinskoj divi i jednom od prvih seks simbola. Prije Marilyn Monroe, Brigitte Bardot i Sophie Loren, bila je Betty Boop. Animirani lik vrckaste i dovitljive Betty Boop pune samopouzdanja pojavio se u tridesetim godinama 20. stoljeća, a svojim je stilom, crnim bobom i prepoznatljivim crvenim ružom jednako kao i prepoznatljivim plesom i stavom svoju popularnost zadržao sve do danas.

M.A.C Betty Boop crveni ruž

U ikoničnom liku Betty Boop M.A.C je pronašao savršeno novo lice i izvor inspiracije za najnoviji iz široke palete njihovih obožavanih ruževa. Jednako poput onoga kojem je uvijek vjerna ostala i sama Betty, novi M.A.C ruž upečatljive je jarkocrvene boje koja nosi dio Bettynog seksepila i šarma. Sličan popularnom Ruby Woo ružu, Betty Boop crvena u raznoliku paletu M.A.C ruževa donosi nešto svjetliju nijansu crvene s manje plavih podtonova, u trenutno mnogima omiljenom mat finišu.

M.A.C Betty Boop crveni ruž

Uz savršeni crveni ruž u preslatkom pakiranju inspiriran jednom od najpoznatijih diva diljem svijeta, M.A.C je na svojoj službenoj stranici i na svom YouTube kanalu objavio kratki animirani film s Betty Boop u glavnoj ulozi i dizajnerom Zacom Posenom koji je uz pomoć svoje raskošne kreacije pretvara u zvijezdu kakvu ju znamo. Animirani filmić koji nas vraća u zlatno doba Hollywooda i doba kojima je vladala slavna Betty možete pogledati u nastavku, a novi crveni M.A.C ruž koji će vas osvojiti na prvi pogled možete pronaći na službenoj stranici brenda.

Tekst: Ela Jarni

Foto: M.A.C, Screenshot

Učitati još
Zatvori