Postignite najljepši proljetni ten uz novu M.A.C podlogu

Postignite najljepši proljetni ten
uz novu M.A.C podlogu

MAC

Što kažete na tekući puder s kojim ćete se osjećati kao da na koži ne nosite apsolutno ništa? Upravo ovu inovaciju u svoj svijet podloga uvrštava M.A.C Cosmetics, brend koji je u prošlosti bio poznat po svojim gustim podlogama koje su nudile potpuno prekrivanje lica, a sada se sve više odmiče u smjeru sveprisutnog i vrlo popularnog ‘no make up’ looka.

Next to Nothing, kolekcija je o kojoj pričamo i koja uz još neke proizvode poput pudera u kamenu i make up kistova u prvi plan donosi Next To Nothing Face Colour – tekuću podlogu s njegujućim sastojcima i opalescentnim mikrosferama, koje razbuđuju kožu i stvaraju dojam zdravog, blistavog, svježeg i kao rosom okupanog tena. Želite li postići najljepši proljetni ten, no uz mnogo lakšu podlogu koja će odgovarati sve višim temperaturama, ovaj proizvod definitivno je za vas. Mekane je svilenkaste teksture, na koži tek toliko prekriva nesavršenosti i ujednačava ju, ostavljajući za sobom blistavost i svježinu, uz koje vam na fotografijama neće ni biti potrebni filteri.

@myartistcommunityguildford

@myartistcommunityguildford

Želite li efekt BB kreme, njegujuć i gotovo gol finiš, jedan sloj ove podloge bit će i više no dovoljan, a želite li nešto jači dojam, Next To Nothing Face Colour možete nadograđivati do željenog prekrivanja. U svakom slučaju, ovaj puder jedva ćete i zamijetiti na licu i definitivno neće ostavljati neprirodan dojam poput mnogih pudera. Dovoljno je lagan da ga mogu koristiti svi tipovi kože, a za sobom ostavlja bogatu njegujuću formulu koja doslovno obasjava lice i stvara dojam onog savršenog looka u kojem se ljudima oko vas čini kao da nemate ništa na licu, a istovremeno izgledate odlično. Novi hit proizvod iz M.A.C-a u trgovine ovog beauty brenda stiže u travnju.

MAC2

Foto: M.A.C, Instagram

Učitati još
Zatvori