M.A.C i Zac Posen objavili suradnju

Beauty svijetom će odjeknuti nova M.A.C suradnja, ovog puta s talentiranim modnim dizajnerom – Zacom Posenom. Kolekcija će ugledati svjetlo dana u veljači 2016., a krasit će je posebno pakiranje koje će osim make up-a za oči, usne i obraze sadržavati i kist za nanošenje šminke.

mac

Evo što Zac Posen kaže o kolekciji: “U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od M.A.C-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama. Zato je bilo veoma prirodno surađivati s M.A.C-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Htio sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvjezdane snage.”

mac2

“Zac Posen je dio M.A.C obitelji preko 15 godina, točnije od 2001. godine kada je brend bio dio njegove prve kolekcije. Zacov klasičan dizajn te spretnost ruku pri stvaranju teksture i ženstvenosti općenito dočarava starinski glamur koji djeluje moderno. Ova kolekcija objedinjuje i naš i njegov svijet na sofisticiran način koji će biti primamljiv svim ženama”, kaže James Gager iz M.A.C-a.

0