Nova maskara o kojoj se priča na NYFW-u

Nova maskara o kojoj se priča na NYFW-u

Samo dva ‘teasera’ na Instagramu bila su dovoljna da se ovih dana svi raspričaju o novoj maskari koja nam u 2017. godini stiže iz M.A.C-a. Njeno ime je ‘Bold & Bad Lash’, a ako je vjerovati najavama, očekuje nas beauty hit koji će spremno konkurirati drugim M.A.C maskarama, među njima i popularnoj Haute & Naughty maskari koja baš poput ove nove ima dvije funkcije.

Nova M.A.C maskara funkcionira na principu 2 u 1, a u backstageu aktualnog Tjedna mode u New Yorku s njome rade poznati make up artisti Ashley Rudder i Michael Patterson. Oni su njene prve fotografije podijelili na svojim Instagram profilima i otkrili zašto bismo mogli zavoljeti ovu maskaru.

U jednom proizvodu, kao i u slučaju Haute & Naughty maskare iz M.A.C-a, dobivate dvije četkice odnosno dva aplikatora. S prvom se postiže precizan volumen na gornjim trepavicama, a druga u minijaturnoj veličini namijenjena je donjim trepavicama i svim onim najmanjim trepavicama koje s običnom maskarom inače ne možete dosegnuti. Kada će ju M.A.C i službeno lansirati, preostaje vidjeti, no sudeći po najavama, stiže nam uskoro.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori