Što sve donosi popust u hrvatskim M.A.C trgovinama?

Što sve donosi popust u
hrvatskim M.A.C trgovinama?

Otkako je M.A.C Cosmetics otvorio svoja vrata u Hrvatskoj, dobili smo novu nezaobilaznu adresu za sve istinske ljubiteljice make upa. I to ne jednu, već nekoliko njih. Nakon zagrebačke M.A.C trgovine i one splitske, metropola je dobila još jednu u zagrebačkom Arena Centru, pa sada već dobro znamo gdje ići po svoje omiljene M.A.C proizvode, kao i one nove koje se tek spremamo otkriti.

M.A.C popust

Poznati kozmetički brend domaće je obožavateljice još jednom razveselio, i to objavom na svojim društvenim mrežama kako je u hrvatskim M.A.C trgovinama počelo sniženje. Od 26. prosinca do 7. siječnja, na M.A.C prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Morpurgova poljana), moguće je ostvariti do 40% popusta na određene artikle.

MAC Matchmaster Shade Intelligence Compact

M.A.C Matchmaster Shade Intelligence Compact

To su prvenstveno podloge i puderi: mineralni kompaktni puderi, BB kompaktni puderi, novi Matchmaster kompaktni puderi… Zatim su na popustu pojedina mono sjenila, M.A.C-ova kremasta sjenila i pojedina sjajila za usne. Popust je moguće ostvariti sve do 7. siječnja.

 

Foto: M.A.C

Učitati još
Zatvori