L’Ocitanne otvorio novu trgovinu u Zagrebu

L’Ocitanne otvorio novu
trgovinu u Zagrebu

Nova trgovina L'Occitane, Importanne Galerija Zagreb

Ljubitelji kozmetike od sada mogu uživati u vrhunskim L’Occitane proizvodima za njegu lica, tijela i kose u novootvorenoj, već šestoj trgovini u Zagrebu – u Importanne Galeriji (novog naziva Galleria Business Center).

Nova zagrebačka trgovina L’Occitane

L’Occitane je vrhunska francuska kozmetika za njegu lica, tijela i kose, čiji proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. Svi L’Occitane proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njihov prepoznatljivi pečat. L’Occitane brend potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću.

Nova trgovina L'Occitane, Importanne Galerija Zagreb 2

Nova L’Occitane trgovina odiše poznatim aromatičnim, cvjetnim i gurmanskim mirisima iz Provanse i jednostavno poziva na uživanje i opuštanje. Stručne i ljubazne estetske savjetnice u trgovini rado će vam pomoći vrijednim i praktičnim savjetima za vašu beauty njegu ili pri odabiru proizvoda za sebe i poklona za najdraže, upakiranih u prekrasne L’Occitane poklon kutije.

Nova trgovina L'Occitane, Importanne Galerija Zagreb 3

Potražite svoje omiljene L’Occitane poslastice na novoj lokaciji i otkrijte koje proizvode za lice i tijelo preporučuju baš za jesen, uz 15% popusta do 31. listopada 2017.

Otkrijte čaroliju Provanse utkanu u vrhunske mirisne i njegujuće L’Occitane proizvode te dvije neodoljive nove kolekcije: Karite kolekciju u novom ruhu i šarmantnu kolekciju krema nastalu u suradnji s brendom Riffle Paper Co.

Nova trgovina L'Occitane, Importanne Galerija Zagreb 4

Foto: PR

Učitati još
Zatvori