Ljupka zimska manikura u crvenim i zlatnim tonovima

Ljupka zimska manikura u crvenim
i zlatnim tonovima

A post shared by Mareike (@lacktropfen) on

Crvena boja je zimski klasik, u svim svojim nijansama. Od upečatljive jarke crvene do zagasite boje vina koja već lagano prelazi u ljubičastu, sve je dopušteno i, dapače, sve je poželjno.

Simpatična zimska manikura

I dok će klasičarke odabrati najobičniji premaz lakom, oni željni promjene razmišljat će o dodatnim ukrasima na svojim noktima. Već je poznato da je popularno ukrasiti ili drugačijim lakom istaknuti pojedine nokte, poput primjerice nokta na prstenjaku kako bi se razlikovao od ostalih. Za to se često koristi zlatna folija ako tražimo minimalistički grafizam, no motivi se mogu iscrtavati ili se na površinu nokta aplicirati naljepnice.

Uz točkice, zvjezdice i druge ilustracije, mi smo naišli na još jedno ljupko rješenje – mala srca. Kombinacija boje vina i svjetlucavih zlatnih srca osobito je privlačna ideja u zimskim mjesecima kada obožavamo ove nijanse. Zlatnim srcima možete ukrasiti sve nokte, da poput pahuljica padaju po površini, a možete odabrati i samo određene nokte kako bi se dodatno istaknuli. Primjer pogledajte u nastavku.

A post shared by Mareike (@lacktropfen) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori