Najljepši make up proizvod početka 2017.

Najljepši make up proizvod početka 2017.

Tek što smo ispratili 2016. godinu i sve fantastične proizvode koje je donijela sa sobom, kozmetički brendovi već su nas počeli obasipati beauty novostima. A ako je suditi po novitetima koje smo vidjeli u prvih par dana 2017., ova će godina također biti vrlo uzbudljiva.

Lancome je ovih dana u javnost izašao sa svojom najnovijom, proljetnom make up kolekcijom ‘Absolutely Rose’, koja je u znaku pastelnih tonova ružičaste boje. Najveća zvijezda ove beauty linije i moglo bi se reći najljepši make up proizvod početka 2017., definitivno je La Rose a Poudrer, make up kreacija koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.

lancome

Na prvi pogled, riječ je o okrugloj kutijici, inspiriranoj francuskim kutijama za šešire iz 50-ih, u kojoj se nalazi prava ruža, no cvijet je umjetan i u biti je puderasti highlighter. Koristi se na način da kistom kružite po vrhovima latica, kako biste obuhvatili shimmerasti pigment, koji zatim nanosite na jagodice obraza, kapke, most nosa i bilo koji drugi dio lica koji želite obasjati svjetlom.

lancome2

Ovo pravo malo remek-djelo beauty scene uskoro stiže u prodaju, no bit će u limitiranom izdanju, pa želite li poput pravih kolekcionara nabaviti primjerak ovog highlightera, svakako obratite pozornost na njega čim dođe u parfumerije.

Foto: Lancome, Instagram

Učitati još
Zatvori