Kako savršeno nanijeti ruž svaki put

Kako savršeno nanijeti ruž svaki put

Kiko Milano kist za usne

Volite li nositi jarki ruž (naročito onaj crveni), no uvijek se nađete pred izazovom kako ga nanijeti baš onako besprijekorno, pa u međuvremenu od njega i odustanete, beauty brend Kiko Milano osmislio je novi ‘alat’ koji će vam pomoći usavršiti tehniku nanošenja ovog beauty klasika.

Unlimited Double Lip Brush, novi je adut vodeće talijanske marke dekorativne kozmetike, a riječ je o kistu s dvije strane koji je dizajniran s posebnim ciljem. Njegova ovalna strana namijenjena je bojanju usana, dok je druga strana, u obliku slova V, namijenjena preciznom naglašavanju linije usana i kupidova luka, odnosno samog vrha gornje usne. Upravo ova zona predstavlja najveći problem mnogim ženama prilikom nanošenja crvenog ruža, pa kada ju iscrtavaju često postignu nesimetričan i neuredan dojam.

Specijalna umjetna vlakna ovog kista izuzetno su mekana na dodir i osiguravaju fleksibilno, ravnomjerno i efektivno nanošenje boje na usne. Kist je dio nove limitirane ponude brenda Kiko Milano, pa poželite li ga nabaviti, to učinite već sada u njegovom web shopu koji dostavlja i u Hrvatsku.

Foto: Kiko Milano

Učitati još
Zatvori