Kayla Itsines je Instagram fitness senzacija

kayla7

Ako se bavite nekim oblikom treninga i uz to aktivno koristite Instagram, vrlo su velike šanse da ste čuli za Kaylu Itsines. Trenerica iz Australije još je 2014. napisala svoju prvu e-knjigu ‘Bikini Body Guide’, no tek je 2015. godine postala svjetski poznata – njeni followeri broje se u milijunima, a hashtagovi #bbg, #kaylaitsines, #kaylasarmy, #thekaylamovement i slično kreirali su golemu zajednicu djevojaka i žena u cijelom svijetu koje vježbaju po Kaylinom programu.

kayla2

No ne slučajno! Početkom 2015. Kayla je potegnula odličan poslovni potez odabravši Instagram kao platformu na kojoj će oblikovati veliku online zajednicu i grupu podrške svima koji prate njen bikini program. Na profilu redovito dijeli stvarne primjere svih onih koji su u svojim ciljevima uspjeli, što joj samo donosi dodatne brojke u vojsci obožavatelja. I te brojke uistinu rapidno rastu, zbog čega sa svojim zaručnikom redovito osvaja nagrade za mlade poduzetnike jer njen marketinški plan ostvaruje sve zadane ciljeve u veoma kratkim rokovima. U svoje poslovno carstvo pribrojila je i mobilne aplikacije – prva prati knjigu ‘Bikini Body Guide, a druga je sasvim nova i zove se ‘Sweat With Kayla’. Takve aplikacije olakšavaju život svima koji nisu preveliki ljubitelji teretane te žele raditi na sebi u privatnosti svog doma zbog čega je Kayli popularnost osigurana još neko vrijeme.

kayla3

Njeni su treninzi visoko specijalizirani prema željama žena koje je trenirala radeći u teretani jer je naišla na zajedničke točke koje su bolne svima – ruke, trbuh i unutrašnjost bedara te se zato usmjerila baš na te dijelove tijela. Bazirani na principu HIIT (High Intensity Interval Training) treninzi traju samo 28 minuta, uz njih možete vježbati kod kuće, kao i u parku, a sve što vam je potrebno za vježbanje naći ćete unutar najnovije aplikacije. Uz to, Kayla je pripremila detaljan vodič za dnevnu prehranu te aplikaciju osmislila kao online zajednicu kroz koju će se djevojke koje prate ovaj program još bolje povezati, inspirirati i naposljetku dostići svoje ciljeve. Aplikacija je opremljena shopping listom i kalendarom u kojem pratite napredak, a ako je suditi po brojnosti followera koji redovito objavljuju svoje fotografije – ovaj režim vježbanja i prehrane mogao bi uistinu donijeti dobre rezultate.

kayla6

Upravo je to ključ Kaylinog uspjeha – oslanjanje na pozitivne komentare korisnika i njihovo širenje dobre riječi o samim programima ovoj je fitness trenerici donijelo prepoznatljivost u cijelom svijetu. Aplikaciju možete pronaći ovdje, a ako još niste upoznati s Kaylinim programima posjetite njen Instagram i službenu stranicu.

kayla1

Foto: @kaylaitsines

0