Kaktus: osvježenje i hidratacija za ljetne dane

Kaktus: osvježenje i
hidratacija za ljetne dane

Kaktus: beauty proizvodi

@collagevintage

Nakon što su svojim efektnim izgledom i minimalnom brigom koju zahtijevaju osvojili svaki kutak i policu u našem domu, bodljikave biljke svoj su put našle i do beauty proizvoda. Minimalna briga koju zahtijevaju, osim što ih čini jednim od najpoželjnijih biljaka u svakom domu, kaktus je istaknula kao savršeni sastojak za lagane ljetne beauty proizvode.

KAKTUS: IT SASTOJAK ZA LJETNE BEAUTY PROIZVODE

Unutar svojih mesnatih listova kaktus zadržava velike količine vode koje mu omogućavaju da preživljava u najtoplijim krajevima i na policama zaboravljivih vlasnika. Iz mesnatih listova ispunjenih vodom beauty proizvodi crpe iznimno hidratantno ulje kaktusa i ekstrakt kaktusa bogat antioksidansima pogodnim za njegu osjetljive kože i one sklone iritacijama. Spoj hidratantnog ulja i njegujućeg ekstrakta te umirujući i osvježavajući osjećaj koji donosi kaktus je pretvorio u it beauty sastojak za ljeto.

Kaktus je pronašao svoje mjesto unutar brojnih i vrlo različitih beauty proizvoda. Od poznatog magičnog Sunday Riley tretmana koji dubinski njeguje do Tata Harper maske koje dubinski čisti kožu lica, od Becca primera koji priprema vašu kožu za svaki make up look do maramica za skidanje make upa brenda organske kozmetike Pacifica, u nastavku vam donosimo najbolje beauty proizvode s dodatkom kaktusa koji će unijeti osvježenje i hidrataciju u vašu ljetnu beauty rutinu.

BECCA FIRST LIGHT FILTER FACE PRIMER

Kaktus: beauty proizvodi

Becca

SUNDAY RILEY GOOD GENES

Kaktus: beauty proizvodi

Sunday Riley

R+CO CACTUS TEXTURIZING SHAMPOO

Kaktus: beauty proizvodi

R+Co

TATA HARPER PURIFYING MASK

Kaktus: beauty proizvodi

Tata Harper

PACIFICA CACTUS WATER FACE WIPES

Kaktus: beauty proizvodi

Pacifica

MAKE BEAUTY SUCCULENT SKIN GEL

Kaktus: beauty proizvodi

MAKE Beauty

Foto: Instagram, Becca, Make Beauty, Pacifica, R+Co, Sunday Riley, Tata Harper

Učitati još
Zatvori