Jelena Veljača u bajkovitoj ulozi Trnoružice

Sjećate li se bajki? Onih pravih bajki? Bajki o Snjeguljici, zloj maćehi i Trnoružici. Bajki u kojima su prekrasne ljepotice bajne kose uvijek pronalazile ljubav svog života i živjele u čarobnim dvorcima sretno do kraja života. Takvu jednu bajku ove sezone priča frizerski salon F na čelu sa kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem koji je čaroban dvorac Trakošćan iskoristio kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Zvonimir je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama: Jeleni Veljači, Antoniji Stupar Jurkin te Nives Ivanković. Uloga Trnoružice pripala je Jeleni Veljači: “Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki, i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan, i cijeli tim salona F koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanjem za pamćenje”, komentirala je.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin u ovoj je bajci dobila ulogu Snjeguljice, dok je Nives Ivanković utjelovila zlu maćehu, a obje su bile očarane ljepotom lokacije i bajkovitim ulogama. Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, tim frizerskog salona F ovog je puta svu pažnju posvetio su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa likova iz bajki.

Nives Ivanković

Nives Ivanković

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču. Za styling je zaslužan Ivan Friščić, a za make-up Žana Kožul.

0