Jednostavan detox kože u 15 minuta

Jednostavan detox kože u 15 minuta

Detox kože

@glossier

Sjajna i zdrava koža cilj je kojem težimo, a briga o njoj započinje dobrim odabirima i odlukama. Od svakodnevne zdrave prehrane i hidratizacije do kvalitetnih proizvoda koji odgovaraju tipu vaše kože, kad govorimo o koži, postizanje konačnog cilja i zadržavanje željenih rezultata dugotrajan je proces koji uključuje konstantnu njegu. Iako u posljednje vrijeme sve veću popularnost bilježi svakodnevna rutina inspirirana koreanskom koja uključuje desetak ili više koraka i jednako toliko proizvoda, ponekad je jednostavna i brza detoksikacije kože sve što vam treba. Nekoliko proizvoda i 15 minuta tjedno učinit će razliku koju ćete ubrzo vidjeti i osjećati. U nastavku vam donosimo jednostavnu rutinu koja će vam pomoći da kožu cijelog tijela očistite od svih nečistoća i mrtvih stanica.

NJEŽAN PILING LICA

Detox kože

@kathleen.post

Svaki početak ipak nije težak. Kako bi započeli ovu jednostavnu rutinu sve što trebate je umiti lice hladnom vode i odvojiti minutu kako bi nježnim pilingom uklonili mrtve stanice, dubinski očistili kožu lice i pripremili ju za sljedeći korak. Kako ne bi nadražili nježnu kožu lica, za piling koristiti proizvod sa sitnim i nježnim zrncima ili uređaj kojim ćete postići jednake rezultate poput brzog i efektivnog FOREA Lune.

PILING TIJELA

Detox kože

@cacrees

Nakon što ste pilingom dubinski očistili kožu lica, vrijeme je da isti tretman i njegu pružite ostatku svoje kože. Iako će mnogi preskočiti redoviti piling tijela i opravdati isto nedostatkom vremena, nekoliko minuta bit će vam dovoljno da se otuširate i uz pomoć omiljenog drogerijskog pilinga ili pilinga koji ste izradili sami kožu cijelog tijela pretvorite u meku i sjajnu, dubinski čistu kožu. Izmjene tople i hladne vode i odabir pilinga s kvalitetnim, prirodnim sastojcima koji imaju antibakterijski učinak pobrinut će se za najbolji rezultat.

ISPROBAJTE SAPUN ZA PRANJE LICA

Detox kože

Lush Fresh Farmacy sapun za lice

Nakon što ste nekoliko minuta proveli ispod tuša, treći korak ove brze i jednostavne rutine vraća nas na kožu lica. Iako smo nakratko zaboravili na dobri, stari sapun, u posljednjih godinu, dvije mnogi brendovi vratili su ga na svoje police u istovremenom boljem, ali prepoznatljivom izdanju. Jedna minuta bit će vam dovoljna kako bi blagim sapunom za lice očistili kožu lica i istovremeno je nahranili.

NAHRANITE KOŽU S HIDRATIZIRAJUĆIM SPREJOM I NEKOLIKO KAPI SERUMA

Detox kože

@jordanleegoetz

Nakon što ste temeljito očistili kožu lica i tijela, vrijeme je za proizvod koji će ju nahraniti i štititi od vanjskih utjecaja tijekom cijelog dana. Za početak, nekoliko puta raspršite sprej za lice koji će hidratizirati kožu vašeg lica. Nakon hidratizirajućeg spreja nanesite i umasirajte serum za lice koji će dubinski nahraniti vašu kožu i pripremiti ju za nanošenje primera i ostatka vašeg svakodnevnog make up, štiteći ju od svih negativnih utjecaja.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Lush

Učitati još
Zatvori