Inspirativne frizure za svaki dan

Ime Camille Pihl dobro je poznato svima onima koji aktivno prate skandinavsku blogersku scenu. Najnagrađivanija norveška blogerica s bazom u Oslu ima veliki broj sljedbenica, koje na njenu adresu svakodnevno dolaze po dobar modni, beauty ili lifestyle savjet. Camilla je osim toga dizajnerica nakita i cipela te ambasadorica renomiranih svjetskih brendova, a ono što ju također ističe iz mase kao svojevrsni zaštitni znak, njena je pepeljasto plava kosa, koja ima i vlastiti hashtag na Instagramu.

#camillapihlshair nepresušni je izvor inspiracije nađete li se u potrazi za kreativnim načinima kako na dnevnoj bazi stilizirati vlastitu kosu. Čak i najjednostavnije frizure u njenoj interpretaciji imaju dozu bunta i šarma te djeluju ležerno i neopterećeno, a opet tako chic. Duga, plava kosa jedan je od Camillinih glavnih aduta, kojim poznata blogerica i ljubiteljica minimalizma barata kao modnim dodatkom.

camilla pihl6

Razbarušene punđe kombinira uz predimenzionirano pletivo, raspuštenu kosu i blage valove nosi nepretenciozno uz klasičan T-shirt, a ove sezone jedna je od pobornica popularnog ‘half bun’ trenda, s polovicom raspuštene kose, a drugom povezanom u punđicu na vrhu glave. Ponestane li vam ideja za svakodnevne frizure, potražite Camillu na njenom blogu ili društvenim mrežama i saznajte kako možete maštovitima i modernima učiniti čak i one bezvremenske frizure – kovrče, pletenice, niski i visoki konjski rep.

camilla pihl

camilla pihl3

camilla pihl5

camilla pihl4Foto: Instagram

0