Podloga koja mijenja beauty rutinu mnogih

Omiljeni beauty brend mnogih make up artista, američki je Hourglass Cosmetics, koji je u kolovozu prošle godine izbacio pravu malu revoluciju u svijetu podloga – Vanish Foundation stick. Ovaj make up stick u jedno je spojio nekoliko proizvoda i odlučio promijeniti beauty rutinu mnogih na način da ju bitno pojednostavi. Umjesto više različitih proizvoda, sada vam je dovoljan samo jedan, i to ovaj.

Vanish Foundation Stick ima prekrivnu moć korektora, fluidnost tekućeg pudera i laganu, beztežinsku teksturu pudera u kamenu ili prahu, a sve tri prednosti sada su ujedinjene u ovoj dugotrajnoj i vodootpornoj formuli koja licu nudi potpuno prekrivanje svih nesavršenosti. Ono se lako postiže zahvaljujući dosad neviđenoj koncentraciji pigmenata u jednoj podlozi, i to uz minimalnu količinu proizvoda koju ćete morati upotrijebiti. Neujednačena boja tena, prištići i druge nesavršenosti obrisane su u nekoliko taktičkih poteza ovim stickom, a rezultat je besprijekoran dojam na licu, ali i potpuno prirodan – bez osjećaja maske.

Proizvod je dostupan u 26 nijansi, a brend omogućuje da na njihovim stranicama što lakše pronađete svoju savršenu boju. Zanimljivo je i to da se njegova inovativna formula prilagođava temperaturi vašeg tijela, kako bi se pri nanošenju s lakoćom stopio s kožom. Uz njega možete izabrati i istoimeni kist za aplikaciju, za još bolji krajnji rezultat. Ovaj multitasker prekriva, ujednačava, konturira i posvjetljuje ten, a upute za korištenje vrlo su jednostavne.

hourglasscosmetics4

Najprije tretirajte kožu primerom, zatim dvije-tri točke, odnosno trokutića stavite na svaki dio lica – čelo, obraze i bradu i naposljetku dobro izblendate. I ova podloga u sticku i kist s kojim ju se preporuča nanositi su veganski proizvodi, a nabaviti se mogu u raznim web shopovima, kao i na samoj stranici Hourglass Cosmetics.

 

Foto: Instagram

0