Make up inspiriran filmskim svijetom

Make up inspiriran filmskim svijetom

Wizardry and Witchcraft Storybook Palette

Wizardry and Witchcraft Storybook Palette

Inspiracija za make up kolekcije zna doći s najrazličitijih strana. Ove su sezone beauty brendovi po nadahnuće otišli u prirodu i neke nove proizvode posvetili najpopularnijim cvjetovima, no nemoguće je ne primijetiti kako u popularnosti raste i make up inspiriran filmskim svijetom.

Prošle jeseni, bila je to M.A.C kolekcija posvećena filmskoj franšizi Star Wars, a s početkom 2017. pažnju publike uvelike zaokuplja beauty brend Storybook Cosmetics koji je, nakon nekoliko mjeseci ‘teasera’ svoje make up kolekcije inspirirane čarobnim svijetom Harryja Pottera, istu napokon pretvorio u realnost i oduševio brojne obožavateljice malog čarobnjaka.

Društvenim su se mrežama najprije širile fotografije Harry Potter palete, koja tada još nije bila stvarna, no oduševljenje koje je izazvao taj zamišljeni make up proizvod potaknulo je Storybook Cosmetics da ju doista i izradi.

Uz paletu ‘Wizardry and Witchcraft Storybook Palette’, brend u pret-prodaji ima i make up kistove u obliku – pogađate – čarobnih štapića. Mnogi ovom beauty imenu predviđaju veliki uspjeh u 2017., nazivajući ga novim indie brendom na koji vrijedi obratiti pozornost, a ne škodi spomenuti i činjenicu da su Storybook Cosmetics proizvodi ‘cruelty free’.

L'Oreal Paris - Beauty and the Beast make up kolekcija

L’Oreal Paris ‘Ljepotica i zvijer’ make up kolekcija

Svoju make up kolekciju dobio je i film ‘Ljepotica i zvijer’, a za nju je zaslužan L’Oreal Paris. Film u kojem glumi Emma Watson svoju će premijeru doživjeti idućeg mjeseca, no u međuvremenu tu je ova limitirana linija make upa, u kojoj je moguće pronaći 7 kombinacija ruževa za usne i lakova za nokte – svaku inspiriranu određenim likom iz filma.

Rimmel 50 nijansi mračniji make up kolekcija

Rimmel My Grey Collection

Veliki marketing koji prati film ‘5o nijansi mračniji’, nije zaobišao ni svijet make upa. Jedna od protagonistica filma je i poznata glazbenica Rita Ora, koja već nekoliko sezona surađuje s beauty kućom Rimmel. Zajednička make up kolekcija povodom filma bila je logičan potez. My Grey Collection by Rita Ora dolazi uoči Valentinova i donosi bezvremensku klasiku, začinjenu, naravno, sivom bojom.

 

Foto: Storybook Cosmetics, L’Oreal, Rimmel, Instagram

Učitati još
Zatvori